Haberler

Internet Computer (ICP), Fenomenlerin Gözde Projesi Olarak Öne Çıkıyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Listelendiği ilk süreçte hızla yükselerek 2800 dolara kadar ulaşan Internet Computer (ICP), bir dönemin en popüler kripto para birimlerinden biri haline geldi.

Sert düşüşlerine rağmen hızlı bir şekilde toparlanan bu popüler coin, özellikle Türk yatırımcılar arasında büyük bir ilgi gördü. Fenomenlerin de dikkatini çeken ICP, son zamanlarda tekrar popüler hale geldi. Son 24 saatte yüzde 11,41’lük bir artışla “En Çok Yükselenler” listesinde üçüncü sıraya yerleşti.

Diğer altcoin’lerden daha sessiz bir şekilde ilerleyen ICP, sonunda beklenen hareketi gerçekleştirdi. 3,353 doları kırarak hacimli bir mum oluşturan ICP, şu anda 3,978 dolardan işlem görüyor. BTC’nin de olumlu bir seyir izlediği sürece ICP’nin ivmesini sürdürmesi durumunda, hedefleri sırasıyla 4,557 – 5,057 – 5,775 ve 6,254 dolar olabilir.

Ekran Resmi 2023 10 30 09.06.20 1

Riskler ve Destek Seviyeleri

Balinaların piyasaya girmesi, BTC’nin 32,400 dolara doğru gevşemesi veya temel analizin olumsuz seyrettiği durumlarda ICP doğal olarak etkilenecektir. Özellikle geçmişte balina hareketleriyle gündeme gelen ICP, riskli işlemlerle karşı karşıya kalması durumunda daha sert bir şekilde gerileyebilir. Bu tür bir süreçte destek seviyeleri olarak izlenebilecek değerler ise 3,353 ve 2,869 dolar olarak belirlenebilir. 2,869 doların aşağı yönlü kırılması ise yeni bir satış dalgasını tetikleyebilir.

ICP’nin popülerliği ve fiyat hareketleri, yatırımcılar için önemli bir fırsat sunabilir. Ancak, her yatırım gibi kripto para birimlerine yatırım yaparken de dikkatli olmak önemlidir. Uzmanlar tarafından yapılan analizler ve piyasa takibi, doğru yatırım kararları vermenize yardımcı olabilir.

Ekran Resmi 2023 10 30 09.50.20 1

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.