HaberlerBorsa Haberleri

Amber Group’tan İşten Çıkarma Hamlesi

Söylentilere göre, Amber Group'un daha yüksek öncelikli pozisyonları alabilmek için işgücünün %10'unu bıraktığını belirtti.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Amber Group’tan işten çıkarma hamlesi. Söylentilere göre, Amber Group’un daha yüksek öncelikli pozisyonları alabilmek için işgücünün %10’unu bıraktığını belirtti.

Amber Group’taki işten çıkarmalar, bu yılın başlarında 3 milyar dolarlık bir değerlemeyi takip ediyor.

Amber Group, İşgücünü Azaltmayı Planlıyor

Amber Group'Tan İşten Çıkarma Hamlesi

Singapur merkezli dijital varlık şirketi Amber Group, kripto para piyasası için kasvetli bir ortamı gerekçe göstererek personelini azalttı.

Kurucu ortak Tiantian Ulder’in açıklamasına göre, bu karar, personel değişiklikleri üç ayda bir yapıldığından alındı. Ayrıca, şirketin bu yıl çalışanlarının %5 ila 10’unu azalttığını belirtti.

Amber Group’un kurucu ortağı Tiantian Ulder, Bloomberg’e, birçok işletmenin büyümede patlama yaşadığı önceki boğa piyasasının ardından gelen çöküşün işten çıkarmaların sorumlusu olduğunu söyledi.

Amber Group’un geçen yıl boğa piyasasının ortasında işgücünü 200’den 300’e yaklaşık 900 işçiye çıkardığı bildirildi. Temasek Holdings PTE ve diğerlerinden 200 milyon dolarlık bir destek aldıktan sonra, Amber Group’un değerlemesi bu yılın başlarında 3 milyar dolara yükseldi. Şirket daha sonra bu değeri 10 milyar dolara çıkarmak için Mayıs ayında yeni yatırım kaynakları aramaya başladı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.