HaberlerAltcoin Haberleri

Amerikan Oyun Devlerinden Dogecoin ve Altcoin Haberleri!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 
Amerikan Oyun Devlerinden Dogecoin Ve Altcoin Haberleri!
Amerikan Oyun Devlerinden Dogecoin Ve Altcoin Haberleri!

Amerikan oyun devlerinden Dogecoin ve altcoin haberleri! Oyun devi Nexon America, oyun içi satın alımlar için birden fazla kripto para birimini kabul etmeye başladı. Bu kripto para birimleri arasında Dogecoin (DOGE) bulunmaktadır.

Nexon America, Dogecoin ve diğer kripto para birimlerini kabul edecek

Nexon America, şifreli ödeme işlemcisi BitPay ile ortaklık kurdu. Bu işbirliğinin bir parçası olarak Dogecoin ve diğer kripto para birimlerini kabul edecek. BitPay CEO’su Stephen Pair, bu bağlantının oyun deneyimini iyileştireceğini umuyor:

Nexon America ile oyun içi öğeler için kripto ödemelerini yönetme anlaşmamız, oyuncular için harika bir deneyim sunacak.

Bu ayın başlarında BitPay, Dogecoin’in rakibi Shiba Inu’yu da entegre etti, ancak basın açıklamasında memecoin’den bahsedilmedi. Nisan ayında Nexon, nakit varlıklarının satın alma gücünü korumak için jeton başına ortalama 58.000 $ fiyatla 100 milyon $ değerinde Bitcoin satın aldı. Bu, Tokyo Menkul Kıymetler Borsası’nda işlem gören bir şirketin en büyük kripto para yatırımı.

Nexon bitcoin satın alıyor

En büyük kripto para birimi şu anda 49.000 dolardan işlem görüyor ve 52.000 dolarlık direnç seviyesine ulaşmak için çok çalışıyor. Nexon America’dan Kenny Chang, şifreli ödemelerdeki artışın ana şirketin Bitcoin satın almasıyla hiçbir ilgisi olmadığını belirtti. Dogecoin (DOGE) fiyatını ve detaylı piyasa verilerini buradan görüntüleyebilirsiniz.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.