Altcoin HaberleriHaberler

Analiste Göre Bu Altcoinler, Güçlü Bir Ralli Başlatabilir!

Kripto analistleri, önümüzdeki aylarda güçlü fiyat artışı göreceğine inandığı altcoinleri paylaştı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto analistleri, önümüzdeki aylarda güçlü fiyat artışı göreceğine inandığı altcoinleri paylaştı.

TechDev olarak bilinen kripto para analisti, Bitcoin’in mevcut teknik perspektifini değerlendirdi ve lider kripto para biriminin yakın gelecekte birikim aşamasından çıkacağını tahmin etti. Ek olarak, uzman, piyasanın önümüzdeki aylarda yükselen trendi devam ederse, güçlü fiyat performansı öngördüğü iki altcoinin altını çizdi.

Analist, Bu Altcoinlere Dikkat Çekti
Analist, Bu Altcoinlere Dikkat Çekti

Analist, Bu Altcoinlere Dikkat Çekti

Kripto para analisti, Twitter’da yaptığı paylaşımla, önde gelen kripto para birimi Bitcoin’in önümüzdeki aylarda yüksek bir fiyat performansı göstereceğini savundu ve mevcut teknik perspektife göre güçlü yükselen sinyaller ürettiğine inandığı iki altcoine dikkat çekti. Uzmana göre Ethereum tabanlı sanal gerçeklik platformu Decentraland’ın yerel kripto para birimi MANA, çok net bir teknik resme sahip ve önümüzdeki aylarda önemli bir yükseliş başlatabilir.

Uzman ayrıca, son zamanlarda popüler bir blockchain ağı olan Zilliqa’nın kripto para birimi olan ZIL’in teknik tahminini de değerlendirdi. Uzman, ZIL için 0.09$ fiyat seviyelerine kısa vadeli bir gerilemenin mümkün olduğunu, ancak mevcut teknik görünümün gelecek aylar için güçlü yükseliş işaretleri gösterdiğini belirtti.

Kripto Para Piyasasında Son Durumu
Kripto Para Piyasasında Son Durumu

Kripto Para Piyasasında Son Durumu

Günün açılış saatlerinde kaydetmeye başladığı pozitif hareketlerle lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), 46.600 dolar fiyat seviyelerinde işlem görmeye başladı. Bitcoin’deki olumlu eğilim, kripto para piyasasının yüksek oynaklığının bir kez daha çarpıcı bir şekilde yükselmesine neden oldu. Son zamanlardaki yüksek fiyat hareketlerinin ardından, Ethereum (ETH) bir kez daha 3.525 dolarlık fiyat seviyelerini geçti. CoinGecko verilerine göre, kripto para birimlerinin tüm piyasa değeri 2,27 trilyon dolara ulaştı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.