Bitcoin Haberleri

PayPal’dan, Dev Adım: Birleşik Krallık Müşterilerine Kripto Para Hizmeti!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Dünyanın en büyük online ödeme sistemlerinden Paypal, kripto para hizmetini tüm Birleşik Krallık müşterileri için kullanılabilir hale getirdi. PayPal Birleşik Krallık’ta bulunan tüm müşterilerine Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash ve Litecoin alım satım hizmeti verilecek. Birleşik Krallık’taki PayPal müşterileri artık kripto paralar ile işlem yapabilecekler.

Kripto Para Hizmeti Bu Sabah Başladı

PayPal, Birleşik Krallık müşterilerine kripto para birimi hizmetlerini açtığını duyurdu. Artık Birleşik Krallık’taki müşteriler, kripto paralar ile işlem yapabilecekler. Müşteriler alım, satım ve gizleme hizmetlerinden faydalanabilecek. Şu anda şirket Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH) ve Litecoin (LTC) olmak suretiyle yalnız bu dört kripto parayı destekleyecek.

Paypal, Ekim ayında kripto para sektörüne giriş yapmış oldu ve yavaş yavaş tüm ABD kullanıcılarına yeni işlevsellik getirdi. Bildirildiği suretiyle, şirket Şubat ayında kripto para birimi işlemlerini genişleteceğini duyurmuştu. Finansal teknolji devi PayPal, zaman geçtikçe daha fazlaca sayıda lokasyondaki müşterilere, bu hizmetlerden faydalandırmak için çalışıyor.

Şirket, Birleşik Krallık’ta kripto para birimi hizmetlerine başlayacağını Ağustos ayında duyurmuştu. Paypal, bu sabah (17 Eylül 2021) , resmi  twitter hesabından attığı bir tweette, müşterilerin bu hizmetleri kullanmaya başlayabileceğini duyurdu.

Şirketin Blok Zinciri Liderinden Açıklama Geldi

Şirketin blok zinciri lideri Jose Fernandez da Ponte, PayPal’ın kripto para birimlerinin küresel finanstaki rolünü şekillendirmeye katkıda bulunmaya çalıştığını söyledi:

Dijital para birimlerinin küresel finans ve ticaretin geleceğinde oynayacağı görevi şekillendirmeye anlamlı bir şekilde katkıda bulunmak için dünyanın her yerinden regülatörlerle yakın emek verme içerisindeyiz. Bu çalışmalarımızı devam ettirmekte de kararlıyız.”

Ayrıca Temmuz ayında PayPal, İrlanda’da kripto para alanında çalışabilecek adaylar için, birçok iş pozisyonu açtı.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.