HaberlerAltcoin HaberleriMetaverse Haberleri

Analiste Göre Bu Metaverse Tokenleri Uçuşa Geçecek!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Altcoin Daily‘nin popüler analistlerinden Austin Arnold, uçuşa geçmesini beklediği metaverse tokenleri‘ni takipçileriyle paylaştı. Peki bu altcoinler hangileri?

Star Atlas (ATLAS)

Solana destekli bir galaksi macera oyunu olan Star Atlas (ATLAS),  Unreal Engine 5 üzerine inşa ediliyor ve özelliği oyunun sinema kalitesinde, gerçek zamanlı ortamlara sahip olmasını sağlıyor. Aarnold’un ATLAS için beklentisi büyük ve gittikçe genişleyen topluluğu bir fırsat olarak görüyor.

“Star Atlas Discord sunucusu 100.000 üyeye ulaştı. Bu topluluk için, takım için büyük bir başarıdır. Star Atlas topluluğunu genişletmek için inanılmaz derecede çaba sarf etti”.

Yazı hazırlandığı sırada ATLAS, 340 milyon dolarlık piyasa değeriyle 0,15 dolardan alıcı bulmaya devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Bloktopia Nedir, Diğer Projelerden Fark Ne?

Theta Network (THETA)

Listede ilk sırada, video akışı için tasarlanmış, blockchain destekli bir ağ olan Theta Network (THETA) yer alıyor. Analistlere göre ağdaki son gelişmeler onu metaverse için önemli bir noktaya taşıdı. Arnold şunları söyledi.

“Theta ekibinin yıllar içinde geliştirdiği teknolojilerin çoğu, bugün inşa edilecek olan gelecek meta veri sunucularının temel bileşenleridir. VR tabanlı meta veri aktarımları için VR dünyalarını gerçek zamanlı olarak oluşturma, geliştiricilerin videoyu meta veri aktarımlarına entegre etmesi için yapı taşı olarak Theta Video API kullanılacak. Blockchain tabanlı akıllı video dağıtımı özelliği Theta’yı metavere için eşsiz hale getiriyor”.

Analist ayrıca, gelecekte kullanıcıların sadece partide görünerek ve veri, video, hesaplama ve daha fazlası için bant genişliğini paylaşarak TFUEL kazanabileceğini vurguluyor.

Realm (REALM)

Sıradaki altcoin REALM, Ethereum ve Polygon layer2 çözümü üzerine inşa edilmiş metaverse oyunu “sanal” dünyaların kapısını aralıyor.

Realm, bir sonraki metaverse projesidir. Uzaydaki sanat galerilerinden su altı müzayedesine kadar sonsuz sayıda mikro evren yaratabilir ve keşfedebilirsiniz”.

Piyasa değeri 45 milyon dolar civarında olan REALM, Arnold’a göre gelecek vaat ediyor. Analist bu projenin en az 1 milyar dolar piyasa değerine ulaşmasını bekliyor. Elbette bu durumda token fiyatı da en az 20 katına çıkacaktır.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.