Kripto RehberHaberlerNFT HaberleriSponsorlu

Bloktopia (BLOK) Nedir, Diğer Projelerden Fark Ne?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para ekosisteminin son dönemlerde en çok merak edilenleri arasında yer alan Metaverse odaklı coinler, yatırımcıların ilgisini çekmiş durumda. Bu bağlamda bir Metaverse Token’ı olan Bloktpia (BLOK) plana çıkmış durumda. Gelin hep beraber Bloktopia nedir ve diğer projelerden farkı nelerdir? hep birlikte inceleyelim…

Bloktopia (Blok Coin) Nedir?

Kripto para ekosistemine benzersiz bir VR deneyimi vermeyi hedefleyen bir Metaverse projesi olan Bloktopia, Poligon Network üzerine kurulu “Merkeziyetsiz Metaverse” bir proje olarak karşımıza çıkıyor. inşa etmeyi Bloktopia’nın ana hedefleri arasında; Oluşturma, Oynamak, Öğrenmek, Kazanmak geliyor.

Blockchain tabanlı oyun olan Bloktopia, Bitcoin arzının 21 milyon adet olmasından etkilenen bir oyundur. Oyun içerisinde bulunan 21 katlı gökdelen’de kullanıcı deneyimi açısından benzersiz teknojilerden yararlanmaktadır.

Fortnite ve Minecraft evreninde olan etkinlikleri Youtube üzerinden izlemişsinizdir. İşte bu noktoda Bloktopia evreni sizlere daha kaliteli görseller ve deneyimler sunmaktadır.

Bloktopia evreninde BLOK Coin sahibi kullanıcılara Bloktopian adı verilmektedir. Bloktopian’lar, bu evrende gayrimenkul, reklam, oyun, iş ağı ve günlük hayatımızda olan birçok metodu Bloktopia NFT mekanizması aracılığıyla gelir sağlayabilecekler. Sosyal medya devi Facebook’un Metaverse ekosistemine 10 milyar dolarlık yatırım duyuruyla birlikte b proje büyük ilgi gördü.

Bloktopia’nın Diğer Projelerden Farkı Ne?

Bloktopia, kullancılara oyun oynamanın ötesinde birçok fırsat sunar.  Kullanıcılar, Bloktopia evreninde oluşturma,  öğrenme, oynama ve  kazanma gibi özellliklerden yararlanabilmektedir.

Bu özellerikleri şu şekilde açabiliriz;

  1. Oluştur:  Bloktopia kullanıcıları, bu evrende basit oluşturucu aracı ile sanat eserleri, sahneler ve etkinlikler oluşturabilirler.
  2. Oyna: Bloktopia kullanıcıları, bu oyununda oyun oynayabilir, Bloktopia dünyasında arkadaşları ile etkileşimde bulunarak sosyalleşebilir.
  3. Kazan: Bloktopia kullanıcıları, bu evrende birden fazla yöntem ile gelir elde edebiliyor. Kullanıcılar için niteleyecek olursak bir fırsatlar ülkesi diyebiliriz.
  4. Reblok: Bloktopia platformunda gerçekleştireceiniz gayrimenkul alımının tanımıdır. Burada gayrimenkuller oldukça değerli emtia olarak, kullanıcıların kar elde etmesi için satmasına pasif gelir elde etmeleri için kiralamasına olanak tanır. REBLOK NFT Sahipleri oy kullanarak Bloktopia platformu yönetiminde rol alabilir.
  5. Adblok: Bloktopia evreninin en önemli kazanç kaynaklarından biri de reklamcılıktır. Bloktopia büyük firmalarla birlikte çalışırken onlara Bloktopia üzerinde reklam vermeleri için fırsatlar sunuluyor ve bu gelirinin bir kısmı BLOK Coin sahiplerine veriliyor.

BLOK Coin Nereden ve Nasıl Alınır?

Bloktopia yerel kripto para birimi olan  BLOK Coin sahibi olmanın iki yöntemi bulunmaktadır; Bloktopia yani BLOK coin listelendiği merkezi kripto para borsalarında satın almak ya da merkezi olmayan kripto borsalardan  “DEX” platformları üzerinden satın almak!

Bloktopia (BLOK) Coin listeleyen kripto para borsalarından biri olan Gate.io’dan aşağıdaki adımları takip ederek BLOK coin satın alabilirsiniz.

  • Öncelikle Gate.io kripto para borsasında bir hesabınız olmalıdır.
  • Hesabınızı oluşturdukran sonra giriş yaparak Bloktopia (BLOK) satın almak için yerel borsalardan yada varlığınızın olduğu borsalardan birinden Tron (TRX) transferi gerçekleştirmelisiniz.
  • Kripto transferiniz Gate.io hesabınıza ulaştıktan sonra Piyasalar sayfasından arama bölümüne BLOK yazarak BLOK/USDT paritesini seçin.
  • Satın almak istediğiniz miktarı belirledikten sonra BLOK Al (Buy BLOK) butonuna tıklayarak satın alma işlemini tamamlayın.
  • Kripto para dünyasında tecrübeli biriyseniz QuickSwap platformu üzerinden de BLOK Coin satın alabilirsiniz

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.