Haberler

Genesis İflas Sinyalini Verdi! Şirket Batmamak İçin Acil Fon Arıyor

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasını ve sektörünü büyük bir krizin eşiğine getiren FTX borsasının iflası, pek çok şirketi mali açıdan zor durumda bıraktı. Batık borsanın borçlarını ödeyememesi kripto sektöründeki diğer şirketleri likidite krizine soktu. Pek çok piyasa uzmanı, FTX’in iflas etmesiyle birlikte ilk domino taşını devirdiğini ve kripto şirketlerinin iflas dalgasıyla karşılaşabileceğini iddia etmişti. Dijital varlıklara yatırım yapan en büyük şirketlerden Digital Currency Group (DCG) bünyesindeki Genesis şirketi de iflas riski ile karşı karşıya kaldı.

Yatırımcılara Uyarı Mektubu Gönderildi

Genesis Iflas

Sektörün dev firmalarından DCG’nin alt kuruluşu Genesis şirketi, birkaç gün önce kredi bölümünün para çekim işlemlerini durdurduğunu açıklamıştı. Sosyal medyada çok konuşulan bu konu hakkında detaylar yeni basına sızdı. FTX borsasının iflası yüzünden mağdur olan Genesis şirketi şimdi de iflas sinyaliyle gündeme geldi. Bloomberg’de yer alan habere göre Genesis şirketinin kısa sürede yeni bir fon bulamazsa iflas edeceği konusunda yatırımcılarını uyardığı bildirildi.

Binance ile Görüşmeler Sürüyor

Geçtiğimiz hafta sonu fon bulma girişimlerinden olumlu sonuç alamayan Genesis, likidite krizini bir an önce çözmeye odaklandı. Bu kapsamda kripto para dünyasının en büyük borsası olan Binance ile görüşmelerin devam ettiği öğrenildi. Şirketten yapılan son açıklamada iflas başvurusu yapmak için henüz erken aşamada olduklarını bunun sadece bir uyarı olduğu belirtildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.