Altcoin Haberleri

Analistler 2023’te Yatırım Yapılabilecek Altcoinleri Açıkladı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasında belirsizlik sürüyor. En büyük kripto para birimi Bitcoin (BTC) başta olmak üzere popüler altcoinlerdeki hareketlilik yatırımcılar tarafından yakından izleniyor. Bu süreçte usta kripto para analistleri, uzun vadeli yatırım yapmak isteyenler için 2023 yılında yatırım yapılabilecek altcoin projelerini açıkladı. Pentoshi isimli anonim kripto para analisti, Ethereum tabanlı Chainlink (LINK) projesine dikkat çekti. Usta analist, LINK coin fiyatında yüzde 43’ün üzerinde bir artış potansiyeli olduğunu takipçileriyle paylaştı.

Uzun Vadede Kazandıracak Altcoinler

Altcoinlerde Borsalarda Listeleniyor

Bir diğer kripto para analisti Andrew MacGill ise uzun vadede getiri sağlayacak altcoin projelerine dikkat çekti. Deneyimli analist, 2023 yılında uzun vadeli yatırım yapıp kazanç elde etmek isteyen yatırımcılara Ethereum (ETH) ve Polkadot (DOT) tavsiyesinde bulundu. Deneyimli kripto para analisti, bunların yanı sıra Dogecoin (DOGE), Binance Coin (BNB) ve Avalanche (AVAX) projelerinde kazanç potansiyeli olduğunu vurguladı.

Yatırım Uzmanı Ethereum Dedi

Kripto para dünyasındaki önde gelen analistler son dönemde Ethereum’a işaret ediyor. Bloomberg kıdemli emtia analisti Mike McGlone, ETH fiyatının ayı piyasasında 1000 doların üzerinde kalacağını söyledi: “Ethereum, 2019’un sonundan bu yana hala yaklaşık 12 kat artmış halde. Yani COVID krizinden hemen önce. O yüzden 1.000 dolar civarındaki bu seviyeye oldukça sağlam bir destek olarak bakalım.” Haber kaynağı analist yorumlarıdır. Coinnestr sitesi yatırım tavsiyesi vermez.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.