HaberlerAltcoin HaberleriKripto Para Birimleri

Crypto-Law’ın Kurucusu John Deaton’dan Elon Musk’a Dogecoin Uyarısı!

Crypto-Law Kurucusu John Deaton, Elon Musk'ın Dogecoin'i Teşvik Eden Tweet'lerinden Dolayı Uyardı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Crypto-Law’ın kurucusu John Deaton’dan Elon Musk’a dogecoin uyarısı. Elon Musk kısa süre önce Crypto-Law kurucusu  ve Ripple destekçisi avukatı John Deaton tarafından ünlü milyarderin Dogecoin‘i savunan yorumları nedeniyle RippleXRP ile aynı yasal sıkıntıya maruz kalabileceği konusunda uyardı.

“SEC, Elon Musk’a Dava Açabilir”

John Deaton, JayBlessed901 adlı bir Twitter kullanıcısı olan JayBlessed901’den bir gönderiyi retweet etti. JayBlessed901, Deaton’ın yanıtladığı bir tweet’te, ABD dışındaki müşterileri arasında 300’den fazla büyük finans şirketine sahip bir şirket olan Ripple’a karşı uzun süredir devam eden davada SEC Başkanı Gary Gensler’in adaletsizliğinden şikayet ederken, Elon Musk’ın yorumlarının DOGE fiyatının keyfi olarak artmasına neden olduğundan eleştirdi.

Twitter kullanıcısı Musk’a dava açma niyetinde olmasa da Deaton, Tesla, SpaceX, Starlink ve iki küçük işletmenin CEO’larına bunun mümkün olduğunu söyledi. Avukata göre, Gensler ve SEC, Dogecoin’i Musk ve şirketlerine bağlı bir yatırım sözleşmesi olarak sınıflandırabilir ve bu nedenle onlara dava açabilir.

Dogecoin’in Üzerindeki Elon Musk Etkisi Düşüyor

Öte yandan, Dogecoin’in fiyatı üzerindeki  Elon Musk etkisinin giderek azaldığı görülüyor. Musk’ın Dogecoin tweet’i, en büyük köpek temalı kripto para birimini hafta içi sadece 23 saniye yükseltti. Tesla CEO’su Elon Musk, fiyat artışı için tweet’inde “milyarder” kelimesini kullanan kişilerle dalga geçerek, alaycı bir şekilde “Dogecoin Trilionaire”  yani  “Dogecoin trilyoneri ” yazdı.

Ekran Resmi 2022 05 28 15.11.41

Musk, Cuma günü DOGE için bir tweet’te “Tesla ürünleri Dogecoin ile satın alınabilir ve SpaceX ürünleri yakında erişilebilir olacak” demişti. Dogecoin’in fiyatı bu tweetin ardından 0,09 dolara yükseldi.

Ekran Resmi 2022 05 28 15.10.58

Yazma sırasında, en büyük köpek temalı kripto para birimi olan Dogecoin, 0.08138 dolardan işlem görüyordu. DOGE şu anda yüzde 4,26 günlük kazanç ve yüzde 3,53 haftalık kayıpla işlem görüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.