HaberlerBitcoin Haberleri

Analistlerden Geniş Çaplı Bitcoin Değerlendirmesi!

Bernstein'daki analistler, Bitcoin fiyatının bu dönemde 15 bin doları aşabileceği hakkındaki öngörülerini değiştirerek önemli bir uyarıda bulundu.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bernstein’daki analistler, Bitcoin fiyatının bu dönemde 15 bin doları aşabileceği hakkındaki öngörülerini değiştirerek önemli bir uyarıda bulundu.

Son dönemde Bitcoin fiyatı nispeten sakinleşmiş olsa bile, Bernstein’daki uzmanlar önde gelen kripto paranın “tamamen bitmiş olmadığına” inanıyor. BTC’nin 150.000 dolara kadar çıkacağı ve bu tahminin 2025’in sonlarına doğru gerçekleşeceği öngörülerini tekrarladı.

Analistlerin değerlendirmesine göre, son düzeltme yaklaşık 57.000 dolara gerçekleşti ve kripto borsalarındaki vadeli işlem sözleşmelerindeki aşırı kaldıracın temizlendiği düşünülüyor.

Image 12

Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Bitcoin borsa yatırım fonlarının (ETF) durumu hakkında önemli bilgiler paylaşıldı. ETF’ler, son dönemde oldukça dikkat çekici bir şekilde hareket etti ve yatırımcıların dikkatini çekmeyi başardılar. Grayscale’in GBTC ETF’si, 78 günlük sürekli çıkışların ardından Cuma günü 63 milyon dolarlık net giriş kaydetti. Bu durum, piyasada önemli bir değişikliği işaret ediyor gibi görünüyor. Yatırımcılar, ETF’lerin durumunu yakından takip etmeye devam etmeliler. Bu gelişmeler, kripto para piyasasında heyecan verici değişikliklere neden olabilir.

Bernstein analistleri, son üç aydaki ETF’lere güçlü genel girişleri, kurumsal hazinelerin BTC satın alması için yeni teşvikleri, Halving sonrası sabit hash oranını, sağlıklı işlem ücretlerini ve BTC madencilik ekipmanı için bastırılmış fiyatları genel piyasa için sağlıklı işaretler olarak değerlendirdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.