Haberler

JP Morgan’dan ‘Sınırlı Olumsuzluk’ Değerlendirmesi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

JP Morgan’dan ‘Sınırlı Olumsuzluk’ Değerlendirmesi! Kripto para piyasalarında belirsizlik devam ediyor. Piyasadaki düşük hacimler manipülasyon endişelerini artırıyor. Son günlerde Bitcoin ve altcoinlerde volatilite artmış görünüyor. Bankacılık devi JPMorgan, yakın vadede kripto piyasaları için ‘sınırlı olumsuzluklar’ görüyor.

JPMorgan, kripto para piyasalarına ilişkin değerlendirmesini paylaştı. Banka, CME Bitcoin vadeli işlemlerinde uzun pozisyonların kapatılmasının tamamlanmaya yakın olduğunu dile getirdi. Bu durumun kısa vadeli olumsuz etkileri engellediği söyleniyor.

13553243 700X400 1
Jp Morgan’dan ‘Sınırlı Olumsuzluk’ Değerlendirmesi! 3

JPMorgan, Kripto Para Piyasalarına İlişkin Değerlendirmesini Yayınladı!

Bu ay bankaya göre düzeltme ve tasfiye yaşayan piyasa için zorlu aşama muhtemelen geçti. Nikolaos Panigirtzoglou liderliğindeki JPMorgan analistleri, “Kripto piyasaları için yakın vadede sınırlı olumsuzluklar görüyoruz” şeklinde konuştu. Analistler, yatırımcıların bazı nedenlerden dolayı erken uzun pozisyon aldıklarını belirtti. Bu nedenler XRP kararı, PayPal’ın stablecoin hamlesi, SEC’in spot Bitcoin ETF başvurularını onaylayacağı beklentisi ve gelecek yıl gerçekleşecek halving olarak sıralandı. SpaceX’in geçen yıl ve 2021’de satın aldığı BTC’leri tasfiye edeceğine ilişkin haberlerin de kripto piyasalarındaki düzeltme için ek katalizör görevi gördüğü kaydedildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.