HaberlerAltcoin Haberleri

Tether (USDT) ve Ripple (XRP) Arasındaki Sabit Coin Rekabeti Kızışıyor!

Ripple CEO'su Brad Garlinghouse, yakın zamanda bir röportajında "ABD hükümetinin sonraki odak noktasının Tether olacağını" öne sürdü.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, yakın zamanda bir röportajında “ABD hükümetinin sonraki odak noktasının Tether olacağını” öne sürdü. Bu iddialar, USDT’yi ihraç eden Tether şirketinde tepki aldı. Tether CEO’su Paolo Ardoino, Garlinghouse’un bu açıklamalarını, Ripple’ın yakında piyasaya süreceği yeni sabit coin ile ilişkilendirerek, onun bilgisizce ve manipülatif bir tutum sergilediğini belirtti ve şu ifadelerde bulundu:

“SEC tarafından soruşturma altında olan bir şirketin bilgisiz CEO’su”

SEC tarafından soruşturma altında olan bir şirketin bilgisiz CEO’su, USDT hakkında korku yayıyor. Onlar da rakip bir sabit coin çıkaracaklar. Bu kimin işine yarayacaksa… USDT, yüz milyonlarca kişi tarafından kullanılan ve çoğunlukla gelişmekte olan ülkelerde tercih edilen bir kripto paradır. Geleneksel finans dünyasının geride bıraktıkları, onu, birikim ya da ödeme yapmak için kullanıyorlar. Tether ayrıca, kripto dünyasının en güvenli ekosistemlerinden biridir”

Ardoino, Tether’in dünya çapında yüz milyonlarca kişi tarafından kullanıldığını ve özellikle gelişmekte olan ülkelerde güvenilir bir ödeme aracı olarak tercih edildiğini vurguladı. Ayrıca, şirketin ABD’den İsrail’e kadar birçok ülke hükümeti ile işbirliği içinde olduğunu ve terörizmin finansmanı ile mücadelede önemli adımlar attığını ifade etti.

Image 13

Ripple tarafından henüz bir sabit coin ismi açıklanmamış olup, bu yeni dijital varlığın detaylarının haziran ayında duyurulması bekleniyor.

SEC tarafından sunulan bir dosyada ise Ripple’ın “kayıt dışı menkul kıymet satışına devam ettiği” ve bu yeni sabit coin planlarının da bu duruma dair kaygıları artırdığı belirtilmişti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.