Blockchain HaberleriHaberlerNFT Haberleri

Instagram NFT Duyurusu ile Flow (FLOW) Fiyatında Artış Yaşandı!

Meta'nın Instagram NFT işlevini 100 ülkede başlatacağını ve yeni platformlara genişleteceğini açıklamasının ardından Flow (FLOW) fiyatı yükseldi.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Instagram NFT duyurusu ile Flow (FLOW) fiyatında artış yaşandı. Meta’nın Instagram NFT işlevini 100 ülkede başlatacağını ve yeni platformlara genişleteceğini açıklamasının ardından Flow (FLOW) fiyatı yükseldi.

Tanınmış sosyal medya sitelerinin sahibi Meta, dün akşam Instagram NFT özelliğinin 100 ülkeye daha genişletildiğini açıkladı. Başlangıçta Ethereum ve Polygon blok zinciri ağlarını destekleyen NFT özelliği, Flow ağını da içerecek şekilde genişletildi. Meta’nın açıklamasını takiben Flow’un fiyatı %35’ten fazla arttı.

Image

Instagram NFT Özelliğinden İlk Payı Flow Aldı

Sosyal, fotoğraf ve video paylaşım sitesi Instagram’ın geçtiğimiz günlerde NFT özelliğinin genişletildiğini duyurmasının ardından Flow’un maliyeti fırladı.

Instagram NFT özelliği daha önce Trust, Rainbow, MetaMask ve şimdi Coinbase ve Dapper cüzdanlarının kullanımını destekliyordu. Ek olarak, halihazırda kurulmuş olan blockchain ağları Polygon ve Ethereum‘a ek olarak Flow ağı da tanıtıldı.

Meta’nın yeni ağı olarak kabul edilmesiyle Flow’un fiyatı son 10 saatte %52,88 artarak 2,60 dolara yükseldi.
Duyurudan sonra, 31 Mayıs’tan bu yana en yüksek fiyatı olan 2.84 dolara kısa bir süre tırmandı.

Adsiz2

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.