HaberlerBitcoin Haberleri

Kırmızı bültenle aranan Do Kwon’dan BTC transferlerine ilişkin son dakika açıklaması geldi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Terra’nın kurucusu Do Kwon, son günlerde hakkında çıkarılan kırmızı bülten kararıyla anılıyor. Güney Koreli savcıların talepleri sonrasında Interpol, Kwon hakkında kırmızı bülten kararı çıkarmış ve Kwon da sosyal medyadan yaptığı açıklamada saklanmak için çabalamadığını dile getirmişti. Gelişmeler sonrasında Do Kwon’un KuCoin ve OKX borsalarına Bitcoin (BTC) fonlarını göndererek kaçış için hazırlık yaptığı iddia edilmiş ve KuCoin borsasının işlemleri dondurduğu söylentileri gündeme gelmişti. Kwon, Bitcoin işlemlerine ilişkin açıklama yaptı.

“ÇOK FAZLA YANLIŞ BİLGİ YAYILDI”

Do Kwon Bitcoin

Do Kwon’un BTC işlemleri ile ilgili iddiaların gündeme gelmesiyle birlikte Singapur merkezli Luna Foundation Guard (LFG), cüzdanlarından Bitcoin hareketlerini reddetti ve Do Kwon da bunun üzerine açıklamada bulunarak, en az 1 yıldır KuCoin veya OKX borsalarını kullanmadığını iddia etti. 28 Eylül’de Twitter’dan paylaşımda bulunan Do Kwon, Bitcoin’i LFG cüzdanlarından KuCoin veya OKX borsalarına aktardığı iddialarını reddetti. Kwon ayrıca kendisiyle ilgili çok fazla yanlış bilginin yayıldığını da dile getirdi.

DO KWON’UN AÇIKLAMALARI

Do Kwon, Twitter’da yaptığı açıklamada “Muhtemelen tüm bunlarda en şaşırtıcı olan şey, yayılan yanlış bilgi miktarıdır. İddia edildiği gibi bir para çekme durumu yok. En az geçen yıldan bu yana KuCoin veya OKX kullanmadım ve TFL, LFG veya başka herhangi bir varlığın fonu dondurulmadı” sözlerini dile getirdi. Güney Koreli savcılara göre ise önce KuCoin ve OKX’ten LFG cüzdanlarından fon transferleri bulduktan sonra Kwon ile ilişkili 67 milyon dolarlık Bitcoin’i dondurmalarını istemişti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.