Altcoin Haberleri

Dev Borsa Voyager’i Satın Alacak! VGX Fiyatı Roketledi

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, yeni bir satın alma haberi ile gündeme geldi. Edinilen bilgilere göre dev borsanın ABD kolu olan Binance US, iflas eden kredi verme platformu Voyager Digital’i satın almak için teklifte bulunacak. Haberin kripto para basınında geniş yankı bulmasının ve yatırımcıların dikkatini çekmesinin ardından piyasada hareketlilik yaşandı. Voyager Digital şirketinin resmi kripto para birimi VGX coin fiyatı yüzde 60 oranında parabolik bir yükseliş yaşadı.

Binance CEO’sundan Kurtarma Fonu

Binance

Voyager, şirket için teklif verme sürecini yeniden açtığını belirtirken sıradaki firmanın dev kripto para borsası Binance olacağı iddia edildi. Binance CEO’su Changpeng “CZ” Zhao, FTX borsasının iflas etmesinin ardından sektörü kurtarmak için kahramanlığa soyundu. Ünlü isim, likidite sorunu yaşayan kripto para şirketlerinin destekleneceğini duyurdu. Bu kapsamda yeni bir kurtarma fonu başlattıklarını açıklayan CZ, başvuruların Binance Labs üzerinden gerçekleştirildiğini hatırlattı.

Binance iletişim müdürü Patrick Hillmann konuyla ilgili açıklamasında şunları söyledi: “Binance kriptonun ‘beyaz şövalyesi’ olmak istemiyor. İş dünyasında Luke Skywalker’lar ya da Darth Vaders’lar yok. Biz, pazar lideri olarak kaybedecek en çok şeyi olan ve bir siyah kuğu olayıyla sektörü desteklemeye nerede yardımcı olabileceğimizi görmek için etrafına bakan bir şirketiz.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.