Haberler

Anatolian Blockchain Crypto Connect Faaliyetleri Hız Kesmeden Devam Ediyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Blockchain teknolojisi, hızlı bir şekilde gelişme kaydediyor. Bu alandaki çalışmalar da hız kesmeden devam ediyor. İstanbul’da Toobit Anatolian Blockchain Crypto Connect adlı Web 3.0 ve Blockchain etkinliği, Toobit ana sponsorluğunda düzenleniyor.

22 Ağustos’ta Taksim Zoe Garden’da yapılacak olan etkinlik, dünyanın dört bir yanından Blockchain uzmanları, c-seviye proje yöneticileri, girişim sermayesi yatırım fonları, melek yatırımcılar, girişimciler ve Web3 meraklılarını bir araya getirecek. Toobit Anatolian Blockchain Crypto Connect etkinliği ücretsizdir, ancak kontenjan sınırlıdır. Bu nedenle, etkinliğe katılmak isteyen herkesin buradan kayıt olması gerekmektedir.

Toobit Anatolian Blockchain Crypto Connect’de Neler Var!

Toobit Anatolian Blockchain Crypto Connect etkinliğinde, Hasan Uysal ve Anıl Karaçay, Anatolian Blockchain’i tanıtmak için 5 dakika süreyle sunum yapacaklar. Ardından, Can Bey Toobit borsasından 25 dakika, Ahmet Bey Bitmart borsasından 15 dakika, Serkan Bey DatsProject’ten 10 dakika ve Cem Bey Metacone’den 5 dakika sunumlarını gerçekleştirecekler.

Sonrasında ise tamamen ağ ve potansiyel iş birliklerine ayrılan uzun bir zaman diliminde kaliteli vakit geçirilecek. Ayrıca DatsProject, LendX ve Portuma bronz sponsorlar arasında yer alırken, Bitmart diamond sponsorlar arasında bulunuyor. Etkinliğin ana sponsoru ise Toobit’tir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.