HaberlerAltcoin HaberleriMetaverse Haberleri

Metaverse Alanında Ön Plana Çıkan Decentraland’ın (MANA) Diğer Projelerden Farkı Nedir?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Metaverse ekosisteminin geniş çapta tanınmasıyla Decentraland (MANA), popülaritesi artan projelerin başında geliyor. MANA, son dönemlerde gösterdiği fiyat performansı gelecek için olumlu sinyaller verirken beklentiler oldukça pozitif yönde bulunuyor.

MANA Fiyat Performansı

MANA, metaverse ekosisteminde birçok kilometre taşını geride bırakmak adına potansiyel taşıyor. Sosyal medya devi Facebook’un metaverse adımından sonra MANA fiyatı iki günde %555’lik artış yaşamıştı. Popüler kripto para, aşırı alımın ardından düzeltme dönemine girdi ve yeni rallilerin  temelini oluşturma çabası içerisine girmiş durumda.

Decentraland, kullanıcıların avatarlarını kişiselleştirmesine ve sanal dünyada arazi satın almalarına imkan tanıyan blockchain tabanlı 3D metaverse platformudur. MANA, bu platformun yerel kripto para birimi olarak kullanılır. Sektördeki projelerin artmasıyla birlikte MANA, iki nedenden dolayı bu projeler arasında ön plana çıkıyor.

Decentraland’ın Diğer Metaverse Projelerinden Farkı

Sosyal medya devi Facebook’un ismini Meta adıyla yeniden markalaşmasının ardından birçok yatırımcı bu tür projelere önemli sermayeler ayırdı. O tarihten bu yana token fiyatları yükseliş trendini koruyor. SAND, MANA ve ENJ gibi kripto paralar trendini korurken fiyat keşif aşamasında işlem görüyor.

Decentraland’e geri dönersek token Digital Currency Group, Genesis One Capital ve Fundamental Labs gibi büyük oyuncular tarafından destekleniyor. Grayscale, 71.6 milyon dolar değerinde 18.4 milyon MANA token’ına sahip. Bu da yatırımcıların uzun vadede işin içinde olduğu ve sektörün büyümek adına daha fazla alana sahip olduğu anlamına geliyor.

Mana
Mana

Öte yandan Decentraland’i Axie Infinity veya Sandbox gibi rakiplerinden tamamen ayıran şey, kullanıcılarına 3D deneyim sunan nadir projelerden olmasıdır. Buna karşılık birçok popüler proje 2B’dir veya çalışan bir prototipi yoktur. Metaverse ekosisteminde olduğunu iddia eden çok sayıda proje olsa da bunlar kullanıcıların NFT koleksiyonlarıyla alım satıma izin veren 2D oyunlardan oluşuyor.

MANA, Metaverse piyasa kapitalizasyon payının %17.45’ini oluşturuyor ve kullanıcıların arazi satın almasına, özelleştirmesine ve sanal ortamı aktif olarak keşfetmesine imkan tanıyan çalışma modelin sahip 3D bir evrene sahiptir. Bu nedenlerden dolayı Decentraland‘in metaverse pastasından daha büyük bir pay alması ve belki de Axie Infinity’i geçme potansiyeli oluşturmasına yol açıyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.