Altcoin HaberleriEditörden SeçmelerHaberler

Popüler Analistin Büyük Artış Beklediği 3 Altcoin!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Altcoin Daily sunucusu popüler analist Austin Arnold paylaştığı YouTube videosunda artış yaşamasını beklediği üç altcoini takipçileriyle paylaştı. Analist Arnold, yaptığı paylaşımda  Ripple (XRP), Internet Computer (ICP),ve Chainlink’in (LINK) büyük artış eşiğinde olduğu tahmininde bulundu.

Analistin Ripple (XRP) Tahmini

Ripple konusunda ABD ile olan dava sürecine değinen analist, Ripple Labs’ın ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafınca kendisine karşı oluşturulan davada bir aksilik ile karşılaştığını ifade ediyor.

Çünkü Ripple 27 Ağustos’ta SEC çalışanlarının Bitcoin, Ethereum ve XRP’yi satın alıp almadığı hakkında informasyon talep eden bir dava açtı. Ancak ABD Sulh Hakimi Sarah Netburn Salı günü bu önergeyi reddetti.

Dolayısıyla Ripple, XRP’nin bir menkul kıymet olmadığın kanıtlamak için başka bir yol bulacak. Dava kızıştığı düşünülürse Ripple oldukca daha ciddi adımlarla gelebilir.

Analistin Internet Computer (ICP)

Listeyi Internet Computer ile başlatan Arnold, merkezi olmayan bir küresel informasyon işlem platformu olmaya odaklanan kripto projesinin Bitcoin’e akıllı sözleşme işlevselliği getirmeyi planladığını ifade ediyor. Analistin açıklamalarına bakılırsa, Internet Computer akıllı sözleşmeleri, Bitcoin likiditesine erişim kazanacak.

Analist, bu durumun oldukça önemli bir gelişme olacağını, şu sebeple Bitcoin için bir DeFi ekosistemi gelişmesinin büyük bir sanayi adımı olarak hayata geçeceğini ifade ediyor.

Analistin Chainlink (LINK)

Arnold’un listesindeki son altcoin Chainlink. LINK sahipleri için büyük bir yeşil bayrak oluştuğunu ifade eden analist, Coldstack’in büyük önemi bulunduğunu belirtiyor. Austin ek olarak Coldstack CEO’su Alexander Shishow’un Chainlink’e övgü yağdırdığını da ifade ediyor:

“Gerçekten Chainlink’in yerini hiçbir şey tutamaz. Kullanıcılarımız için en iyi veri depolama çözümlerini sağlamak istiyorsak, o süre sektördeki en iyi oracle hizmet sağlayıcısını kullanmak mantıklıdır.”

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.