HaberlerTüm Haberler

Argo Blockchain, Toplu Davayla Mücadele Savaşında!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Argo Blockchain, ilk halka arzında yalan beyanda bulunduğu ve yatırımcılarına yetersiz bilgi verdiği için dava edildi.

Bu yıl da kripto para işletmelerinin yasal prosedürleri etkisini bırakmaya başladı. Bu yıl, özellikle Ripple ve SEC arasındaki uzun süren savaşın çözümünü görmesi bekleniyor. Öte yandan, bitcoin piyasasının çöküşü çok sayıda işletmeye dava açılmasına yol açtı. Kripto para madenciliği girişimi Argo Blockchain’e yatırımcıları yanıltıcı ve onlara yetersiz bilgi verdiği için toplu dava açıldı.

Argo Blockchain, Toplu Davayla Mücadele Savaşında!

Bir kripto madenciliği kuruluşu olan Argo Blockchain, ayakta kalmak için çok çaba harcıyor. İşletme, Galaxy Digital’e 65 milyon dolar değerinde bir tesis sattı. Madencilik sektörü zorlu prosedürlerden geçtikten sonra artık bir rakiple mücadele edecek.

Argo Blockchain’deki yatırımcılar, 2021 halka arzı sırasında yanıltıcı iddialarda bulunduğu ve önemli gerçekleri halktan sakladığı için madencilik firmasına toplu dava açtı.

Davada şu iddialarda bulunuldu:

Arz Belgeleri ihmalkar bir şekilde hazırlanmış ve sonuç olarak, gerçek olmayan maddi gerçek beyanları içeriyordu veya yapılan beyanların yanıltıcı olmaması için gerekli diğer gerçekleri belirtmeden çıkarıldı.

Şikayetin konusu, yatırımcıları madencinin mali durumuyla ilgili abartılı bilgilere inandırmaktı. Davada yer alan açıklamaya göre, yatırımcılar gerçeklerden haberdar olsalardı bu halka arzda yer almayacaklardı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.