Haberler

App Store’un Blockchain İnovasyonuna ABD’den Olumsuz Açıklama!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

ABD’li milletvekilleri, App Store’unun blockchain hizmetleriyle ilgili yarattığı endişeyi dile getirdi. İki ABD Temsilcisi, dün Apple CEO’su Tim Cook’a şirketin App Store yönergelerini sorgulayan bir mektup gönderdi. Yetkililer, blockchain teknolojisi ve NFT gibi konular üzerinde durarak endişelerini ifade etti ve düşüncelerini açıkladı.

Temsilciler Gus Bilirakis ve Jan Schakowsky, Apple CEO’su Tim Cook’a California merkezli şirketin App Store politikalarıyla ilgili sorular sordu. Bu sorular arasında App Store yönergelerinin ve blockchain teknolojisiyle bağlantılı hizmetlerin engellenip engellenmediği de yer alıyor. Milletvekilleri, Apple’ın kripto uygulamalarının hem kâr elde etmek hem de faydasını azaltmak amacıyla App Store yönergelerini kullandığını Axie Infinity’nin App Store deneyimi örnek göstererek belirtti.

Apple App Store
App Store’un Blockchain İnovasyonuna Abd'den Olumsuz Açıklama! 3

İlgili yazıyı gönderen milletvekilleri, Apple politikalarının ABD’nin gelişmekte olan teknolojilerdeki liderliğine zarar verebileceği endişesini paylaştı. Veri ve Ticaret Alt Komitesi Başkanı ve Kıdemli Üyesi, “Apple, bu sınırlamaların güvenliği artırdığını savunsa da, birçok kişi Apple’ın uygulama mağazasını rakiplerine karşı bir silah olarak kullandığından endişe ediyor” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.