HaberlerTüm Haberler

Sam Bankman-Fried, FTX Müşterilerinin 400 Milyon Dolarlık Varlıklarına El Koydu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

ABD savcıları, Sam Bankman-Fried’in (SBF) FTX müşterilerinden 400 milyon dolarlık mevduat kullanarak yatırım yaptığını belirtti.

Kripto para piyasasını geçen yıl sarsan FTX çöküşünün hukuki ve mali süreçleri devam ediyor. Kripto para borsasının meydana getirdiği yıkım milyonlarca yatırımcının mağdur olmasına sebep oldu. ABD federal savcıları, dava sürecinin bir parçası olarak SBF’yi incelemeye aldı. Son olarak savcılar tarafından ortaya atılan bir iddia gündeme bomba gibi düştü. Bu iddiaya göre SBF, yatırımları için FTX müşterilerinin mevduatlarını gerekçe olarak gösterdi.

Sam Bankman-Fried, Ftx Müşterilerinin 400 Milyon Dolarlık Varlıklarına El Koydu!

FTX’in eski CEO’su Sam Bankman-Fried (SBF), kendisine karşı sürmekte olan dolandırıcılık ve manipülasyon suçlamalarıyla mücadele etmeye devam ediyor.

ABD savcıları, SBF’nin risk sermayesi (VC) şirketi Modulo Capital’e yatırım yapmak için FTX döviz mevduatlarını kullandığını belirtiyor. Bu mevduatlar, FTX müşterilerinin yatırımlarından meydana gelmektedir. Ayrıca kullanılan mevduatın büyüklüğü de 400 milyon dolar civarındadır.

Savcılar, Modulo Capital’in soruşturmanın kritik parçasını oluşturuyor. Kripto para piyasasının zor zamanlarında Modulo, topladığı büyük yatırımlarla gündeme geldi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.