HaberlerBitcoin Haberleri

Arthur Hayes’ten 500 Bin Dolarlık Alım!

Arthur Hayes, BitMEX borsasının önde gelen kurucularından biri, uzun zamandır takdir ettiği projelerden biri olan Pendle'a yatırım yaptı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Arthur Hayes, BitMEX borsasının önde gelen kurucularından biri, uzun zamandır takdir ettiği projelerden biri olan Pendle’a yatırım yaptı. Hayes, Pendle için 500 bin dolarlık bir yatırım gerçekleştirirken, bu işlemler Wintermute şirketi aracılığıyla gerçekleşti.

Arthur Hayes, kripto dünyasında saygı gören bir isim olarak tanınırken, yazdığı blog yazılarıyla dikkat çekiyor. Pendle konusunda uzun zamandır olumlu görüşler belirten Hayes, geçtiğimiz günlerde 500 bin dolarlık token alımı gerçekleştirdi. Bu alımı Wintermute platformu üzerinden yaparken, “al-sat” aktiviteleriyle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Image 8

Hayes, Son Zamanlarda Bu Token’ı Alıp Satmasıyla Oldukça Dikkat Çekiyor

Hayes’un genellikle Bitcoin ve Ether’in uzun vadede elde tutulması gerektiğini vurguladığı biliniyor. Ayrıca diğer birçok kripto parayı da ticaret yapmaktan çekinmiyor. Uzun bir süredir Pendle projesini öven Hayes, son olarak Dubai’deki Token2049 konferansında projeyi “Pendle, merkeziyetsiz türev borsaları arasında en önemlisi olacak” diyerek tanıttı. Bu nedenle Hayes, son zamanlarda bu token’ı alıp satmasıyla oldukça dikkat çekiyor.

Hayes, BitMEX’in kurucusu ve eski CEO’su, son alımını 500 bin dolarlık bir token ile gerçekleştirdi. Hayes, trade yapmaktan büyük keyif aldığını belirtirken, yaptığı alımların uzun mu yoksa kısa vadeli mi olduğu ise hala belirsiz.

Ünlü trader, Pendle tokenlarını alarak portföyündeki varlık sayısını 1.5 milyon adede çıkardı. Hayes’in her bir token için ortalama maliyeti ise 2 dolar olup, toplam kârı yaklaşık 4.89 milyon dolar civarında. Hayes’in sahip olduğu toplam Pendle değeri ise 8 milyon dolar seviyesindedir, bu da onun portföyündeki önemli bir varlık olarak öne çıktığını gösteriyor.

Hayes, son blog yazılarında halving öncesi ve ardından beklediği düşüşlerle ilgili öngörülerini paylaşmıştı. Ancak mayıs ayında, Fed’in parasal sıkılaşmaya yöneleceği beklentisiyle birlikte yukarı yönlü hareketlerin olacağını düşündüğünü belirtmişti.

Şimdilik Hayes’in beklentileriyle uyumlu bir şekilde fiyatlar hareket ediyor. Ayrıca, Fed başkanı Powell’ın son konuşmasında parasal sıkılaşmanın sona ereceğine dair bazı ifadeler kullanması, Hayes’in de bu konuda oldukça isabetli bir tahminde bulunduğunu gösteriyor.

Hayes, Pendle dışında, yapay zeka ve veri depolama alanında yoğunlaşmış kripto paralara büyük beklentileri olduğunu dile getirdi ve “Kişisel görüşüme göre, yapay zeka kripto para birimlerinin artış göstereceğini düşünüyorum. Henüz yolun başındayız, dediğim gibi. Yapay zeka kripto para birimleri genellikle veriye odaklanmıştır. Bu nedenle Filecoin için büyük umutlarım var… Filecoin’de madencilik de yapıyorum zaten. Ayrıca, Pendle’ın bu ortamda getiri sistemine göre yükseleceğini düşündüğüm kripto para birimlerinden biri” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.