Altcoin Haberleri

Kripto Paralardaki Düşüşe Rağmen XRP Kazandırıyor

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasında büyük çöküş yaşatan FTX iflasından sonra kripto para birimleri bir türlü yükselişe geçemedi. Geçen hafta devam eden düşüşe rağmen bazı altcoin projelerinde sağlam duruş olması yatırımcıların dikkatinden kaçmadı. Bunlar arasında Ripple ağının yerel kripto para birimi XRP de vardı. XRP, kripto para piyasası genelinde görülen negatif ortama rağmen karlılığını korumaya devam etti. Geçen hafta 0.34 dolar seviyelerinden fiyatlanan XRP hafta içinde 0.39 dolara kadar tırmandı. XRP yükselişiyle birlikte genel piyasadaki satış baskısı ağırlığını hissettirince fiyatta bir nebze gerileme görüldü. Ancak XRP haftayı pozitif kapatmayı başaran nadir altcoin projelerinden biri olarak yatırımcısını memnun etti.

Ripple ve SEC Davası Nasıl Sonuçlanacak?

Xrp Manset

Piyasadaki olumsuz havaya ve kripto paralardaki değer kaybına rağmen Ripple’ın yatırımcılarına kazandırmaya devam etmesi dikkatlerden kaçmadı. 18 Haziran tarihinde Bitcoin’in dip yapmasıyla birlikte XRP o tarihten bu yana yüzde 16.39 artış yaşarken BTC aynı dönemde yüzde 16.56 değer kaybetti. Kripto para uzmanları, XRP’nin orta vadede en çok kazandıran altcoinlerden biri olmasını Ripple ve SEC arasındaki davaya bağlıyor.

SEC davasında öne geçen bazı hamleler yapan Ripple şirketinin bu davayı kazanma ihtimalinin arttığı belirtiliyor. Ripple başdanışmanı Stuart Alderoty SEC davasının sonucu ne olursa olsun ilerlemeye devam edeceklerini söylemişti. Coinnewstr sitesi yatırım tavsiyesi vermez.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.