HaberlerBitcoin Haberleri

Bitcoin’deki Zirveden Düşüşü Tahmin Eden Ekonomist, Yükseliş İçin İki Şart ve Altcoin Tavsiyesi Sundu

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Mart ayında, Bitcoin 74 bin dolara kadar yükseldiği zaman diliminde, ekonomist Henrik Zeberg, “Şimdi dondurucu soğuklar kapımızı çalacak” şeklinde öngörüde bulunmuş ve 56 bin dolara kadar inen bir düşüşü tahmin etmişti. Zenerg, Bitcoin’in yükselişine dair iki şartın gerekliliğini vurguladı. Aynı zamanda, JASMY için de yükseliş beklentisini dile getirdi

Swissblock’un kripto varlık yönetim şirketinin analisti Henrik Zeberg, kripto paraları yukarı taşıyacak iki önemli faktörü X hesabında belirtti.

Image 9

DXY’ye (dolar endeksi) atıfta bulunarak tahvil getirilerindeki düşüşün kripto paralar için beklenmedik bir potansiyel sunabileceğini söyleyen Zeberg, şu sözleri dile getirdi:

“Rsiskli varlıkların boğa sezonunda olduğumuzu düşündüğümüzde DXY ve tahvil getirilerindeki düşüşlerin, bu boğa döneminin son bölümünde kripto paralar için olağanüstü bir fırsat yaratacağını düşünüyorum. Ben JASMY’nin üçüncü ‘W’ hareketine yaklaştığını görüyorum. Yaz aylarının son döneminde, DXY tekrardan geri döndüğünde sonra, son bir yükseliş hareketi daha yapacaktır”

Zeberg, JASMY’de önceden benzer durumlarda %400-500 oranında artışların yaşandığını belirtti. Ancak, kendisi daha büyük bir yükselişin beklentisi içinde olduğunu vurgulayarak, “Benim beklentim daha büyük” dedi.

Bir ekonomist, kripto piyasalarındaki zirvenin ağustos ya da eylül aylarında gelmesini beklediğini belirtti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.