Haberler

Sandbox Fiyat Analizi: SAND Fiyatı Düşüş Trendini Kırabilecek Mi?

16 Mart (Çarşamba) günü, SAND/USDT çifti gün içindeki kazancıyla %21 daha yüksek seviyede kapattı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

SAND fiyat artışı, Sandbox’ın metaverse’in lüks moda ve yaşam tarzı hizmetini ölçeklendirmek için ALTAVA Group ile ortaklığı gibi son haberler tarafından tetiklendi. İkinci olarak, bankacılık ve finansal hizmetler kuruluşu HSBC, Sandbox aracılığıyla meta veri tabanına giriyor.

– SAND fiyatı, azalan trend çizgisini aşmak için mücadele ediyor.

– Günlük RSI, SAND fiyatının yükseliş bölgesine yükseldiğini gösteriyor.

– SAND fiyatındaki gün içi işlem hacmi 1,65 Milyar Dolardır ve bu da %56,6’lık bir kazanç anlamına gelmektedir.

Sandbox(SAND) fiyatı, aylık 2,66$’lık desteği birçok kez etiketleyerek bu seviyeyi önemli bir birikim bölgesi olarak işaretledi. Alıcılar, yeni bir toparlanma rallisi gerçekleştirme umuduyla bu alt destekten sıçramaya çalıştı.

Bununla birlikte, oldukça etkilenen azalan trend çizgisi, Kasım 2021’den bu yana yükseliş girişimlerini sınırlandırıyordu. Yakınsayan azalan trend çizgisinin zirvesine yaklaşan fiyat hareketi ve 2,66 dolarlık destek, altcoinin yakında bu seviyelerden birini kıracağını gösteriyor.

Bazı temel avantajlara tepki olarak, SAND fiyatı Çarşamba günü hacim aktivitesinde önemli bir artışla yükseldi. Yükselen mum, dinamik direnç trend çizgisini yeniden test etti. Ancak; satıcının artan güçlü savunması, aşağıdaki altcoini geri döndürmeye çalıştı.

Düşen fiyat hareketinin aksine, RSI gösterge eğimi bir destek trend çizgisine saygı duyar ve yeni yüksek düşüklerle yüksek eğilim gösterir. Bu yükseliş ayrışması, artan yükseliş momentumunun direnç trend çizgisinden yukarı yönlü bir kırılma sağlayabileceğini gösteriyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.