Haberler

Elon Musk’ın Twitter’ı Almasına Joe Biden’dan Sert Eleştiri

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

ABD Başkanı Joe Biden, son dönemde çok konuşulan Elon Musk’ın Twitter’ı satın alması hakkında konuştu. Biden, ünlü milyarderin yalanlar saçan bir sosyal medya platformu satın aldığını söylerken bu konudaki tartışmalara yeni bir boyut kazandırdı. Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk, 44 milyar dolar ödeme yaparak sosyal medya devi Twitter’ı satın aldı. Küresel çapta çok konuşulan bu hamle, geleneksel taraftan sert eleştiriler almaya devam ediyor.

Ünlü milyarderin Twitter’ı satın alması hakkında eleştirilerde bulunanlara son olarak ABD Başkanı Joe Biden da katıldı. Twitter’ın gündeme yalan saçan bir sosyal medya platformu olduğunu iddia eden Biden bir anda sosyal medyanın gündemine oturdu. Özellikle sosyal medyanın siyaset üzerindeki etkisinin giderek arttığı bu dönemde Twitter daha fazla ön plana çıkmaya başladı.

Yalanlar Saçan Bir Kıyafet Benzetmesi

Joe Biden Elon Musk

ABD’de yaklaşan seçimler için hazırlıklara başlayan Başkan Joe Biden, önceki gün Chicago’da bir bağış etkinliğine katıldı. Biden, bu etkinlikte ünlü milyarder Elon Musk’ın hamlesine sert eleştirilerde bulundu: “Şimdi hepimiz ne için endişeleniyoruz? Elon Musk dışarı çıkıyor ve dünyanın her yerine yalanlar saçan bir kıyafet satın alıyor. Amerika’da artık editör yok. Editör yok. Nasıl olur? Çocukların bu tehlikeyi anlayabilmesini mi bekliyoruz?”

Elon Musk, Twitter’a DOGE veya BNB kripto para birimlerini içeren bir dijital cüzdan entegre edeceği iddialarıyla da gündeme gelmişti. Ünlü milyarder son olarak Mavi Tık sistemini 8 dolar ücretle tüm kullanıcılara açmasıyla eleştirldi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.