Haberler

Avustralya Hükümeti’nden Kripto Para Yol Haritası!

Avustralya hükümeti, kripto varlıklarının faydalarını kullanarak, tüm dünyada türünün ilk örneği olacak bir yol haritası geliştiriyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Avustralya Hükümeti’nden kripto para yol haritası. Avustralya hükümeti, kripto varlıklarının faydalarını kullanarak, tüm dünyada türünün ilk örneği olacak bir yol haritası geliştiriyor.

Avustralya hükümeti, kripto varlıkları düzenlemek için önemli çabalar sarf ediyor. Bir token haritası, kripto varlıklarının vermek zorunda olduklarından yararlanmaya çalışacağı bu süreçlerden biridir.

Avustralya, Kripto Para Haritalamasına Öncülük Etmeyi Planlıyor

Avustralya Başbakanı Anthony Albanese yönetimindeki hükümet, bu yıl orada en yaygın olan ve düzenleme gerektiren kripto para birimlerine öncelik verecek. Sayman Jim Chalmers, konunun ayrıntılarının çok yakında açıklanacağını söyledi.

Chalmers, organizasyon yapılarını gözden geçirmenin ve üçüncü taraf kripto para varlıklarının saklama sorumluluklarını incelemenin yanı sıra, hükümetin önce Avustralya’nın düzenleyici ve lisans eksikliklerini inceleyeceğini söyledi. Hükümet ayrıca yatırımcıların korunmasıyla ilgili çeşitli kaygılara da odaklanacak.

Bununla ilgili olarak, Chalmers şunları söyledi:

Kripto varlıklarının giderek yaygınlaştığından kripto ile ilgilenen kullanıcıların yeterince bilgilendirildiğinden ve korunduğundan emin olmamız gerekiyor

Avustralya parlamento komitesi tarafından Ekim 2021’de yayınlanan sektörle ilgili bir rapora göre, kripto para birimlerinin düzenlenmesiyle ilgili başlıca sorunlardan biri, ulusal ve uluslararası düzenleyiciler tarafından tek tip tanımların ve sınıflandırmaların olmamasıdır.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.