Borsa HaberleriHaberlerTüm Haberler

FTX’in Yan Kuruluş Satışına Mahkemeden Onay Kararı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

LedgerX’in türev bölümü ve hisse senedi alım satım platformu Embed dahil olmak üzere dört temel birimin satışına mahkeme tarafından izin verildi.

Şirket geçen ay FTX’in LedgerX, Embed, FTX Japan ve FTX Europe şirketlerinin satılacağını duyurdu. Önceki dosyaya göre Embed ile yaklaşık 50, LedgerX ile 56, FTX Japonya ile 41 ve FTX Europe ile 40 taraf yer aldı. Ancak ABD’li bir yetkili, FTX’in çevre birimlerini bu ayın başlarında satma planlarına itiraz etti. Yine de iflas mahkemesi, prosedürün zorlaşması nedeniyle nihai kararı verdi.

Borsanın tasfiyesine nezaret etmekle görevli Delaware İflas Mahkemesi’nden Yargıç John Dorsey, Çarşamba günü yapılan duruşmada aldığı kararla FTX’in varlıklarının satışına onay verdi.

Ftx’in Yan Kuruluş Satışına Mahkemeden Onay Kararı!

Satış duyuruları yaklaşık üç iş günü içinde yayınlanacak ve FTX Europe ile Japonya ve Embed için ilgi beyanları sırasıyla 1 Şubat ve 18 Ocak’tan itibaren kabul edilecek.

Şu anda yeniden yapılandırma uzmanı John Ray’in yönetiminde olan varlık, işin daha sıkı ve ayrılması daha kolay olan kısımlarını hızla elden çıkararak alacaklılar için değeri en üst düzeye çıkarmayı hedefliyor.

İflas başvurusunda bulunan ABD merkezli kripto para borsası FTX, en büyük 50 alacaklısına 3,1 milyar dolara yakın borçlu bulunuyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.