Haberler

Kripto Yatırımcısı İşini Sağlama Alıyor: Soğuk Cüzdan Talebi Arttı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Son dönemde kripto para dünyasının önde gelen borsalarından biri haline gelen FTX ani bir şekilde iflas etmişti. Dev borsanın çökmesi, kripto para dünyasında adeta deprem etkisi yarattı. Yatırımcıların merkezi kripto para borsalarına olan güvenini sarsan bu olay, pek çok yatırımcının hedef değiştirmesine yol açtı. Sektörün önde gelen borsaları, kullanıcılarına güven vermek için ellerindeki kripto rezervlerini açıklamaya başladı. Ancak tüm bu güven tazeleme çalışmalarına rağmen yatırımcıların merkezi borsalara karşı eskisi gibi bir tutum içinde olmadığı görülüyor.

Yatırımcılar Soğuk Cüzdana Geçiyor

Similiarweb
Similiarweb

SimilarWeb tarafından yapılan yeni bir araştırma, kripto para yatırımcılarının borsalar yerine soğuk kripto cüzdanlarına daha fazla ilgi duyduklarını ortaya koydu. FTX’in çöküşü ardından yatırımcılar varlıklarını borsalardan çekip donanım cüzdanlara taşımaya başladı. Araştırmacıların raporuna göre kripto para sektöründe deprem yaratan FTX iflası ve hack saldırısı ardından internetteki aratılan “soğuk cüzdan” anahtar kelimesi 4 katına çıktı.

Ledger Satışları Arttı

Kripto paralar için soğuk cüzdan üreten en büyük şirketlerden Ledger’in web sitesindeki günlük ziyaretçi sayısı da hızla arttı. Geçen ay 100 bin civarında görülen günlük ziyaretçi sayısı, FTX borsasının iflas edip bir de fon çaldırması ile birlikte tırmanışa geçti. Verilere göre Ledger resmi web sitesindeki ziyaretçi sayısı yüzde 200 artarak günlük 300 bin ziyaretçiye ulaştı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.