Altcoin HaberleriHaberlerKripto Para Birimleri

Ethereum İşlem Ücretleri Son Yılların En Düşük Seviyesinde!

Popüler Kripto Para Birimlerinden Ethereum, Son Yılların En Düşük Seviyelerinde Yer Aldı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ethereum(ETH), dünyadaki en popüler kripto paralardan biridir. Ancak, yüksek gaz (işlem) masrafları nedeniyle, uluslararası ticaret yapmadan önce iki kez düşünülmesi gerekiliyor. Dünyanın dört bir yanındaki çok sayıda sosyal medya sitesinde tüketiciler, kripto paranın olağanüstü yüksek işlem fiyatlarından sürekli şikayet ediyor.

Şaşırtıcı bir şekilde, bir zincir ve ölçüm aracı olan Santiment, Twitter’da Ethereum’un işlem ücretlerinin yeni düşük seviyelere düştüğünü ortaya koyan bir rapor yayınladı.

Ethereum 1

Ethereum Platformu Nedir?

Ethereum Platformu, kullanıcıların akıllı sözleşmelerle etkileşime girmesine olanak tanıyan, merkezi olmayan, bağımsız, açık kaynaklı bir blok zinciridir. Kripto devi, piyasa değeri açısından Bitcoin‘in arkasındaki en değerli ikinci blok zinciri olarak dikkat çekiyor. Bunun yanı sıra Ethereum, platform içinde akıllı sözleşme kodunu doğrulayan ve yürüten bir p2p (eşler arası) ağına sahiptir.

Ethereum GAZ Ücretleri

Ethereum ağındaki kullanıcılar, diğer şeylerin yanı sıra satın alabilir, satabilir, mint yapabilir . Belirli bir meblağ ödemek zorundadırlar. Ethereum, işlemleri için son derece yüksek gaz fiyatları nedeniyle tarihsel olarak gölgeli bir geçmişe sahipti.

Pazarın önde gelen araştırmacılarına göre, kullanıcılarına son derece düşük işlem maliyetleri sunmaya başladılar. İkinci en büyük blok zinciri, 24 Mayıs Salı günü işlem başına 2,54 dolarlık bir işlem fiyatına sahipti.

Ethereum 2

Ethereum’u Sırada Ne Bekliyor?

Açıklamaya göre bu, Temmuz ayından bu yana en düşük işlem maliyetlerinin en düşük seviyesi. Sonuç olarak, Ethereum fiyatlandırmasının mevcut durumu benzersiz olabilir. Ortalama işlemler 5 doların altına düştüğünde, Ethereum fiyatları sıklıkla dalgalanırdı. Ethereum için ortalama gaz ücreti 10 ayın en düşük seviyesine düştü.

Bununla birlikte, piyasa şu anda aşağı doğru gittiğinden, kripto ticareti ve ticareti ile ilgilenenler dikkatli olmalıdır. Sonuç olarak, dünya çapındaki mevcut olumsuz piyasa göz önüne alındığında, büyük bir sıçrama olası değildir.

Çeşitli kripto uzmanlarına ve finansal analistlere göre Bitcoin’de daha fazla düşüş bekleniyor. Mike Novogratz, dünya çapında blockchain ve kripto para birimi için en önde gelen “kıyamet habercilerinden” biriydi.

Bir finansal yatırımcı olan Novogratz, Ethereum ve Bitcoin de dahil olmak üzere tüm DeFi sektörünün ek düşüşlerle karşı karşıya olduğu konusunda uyarmak için Twitter’a döndü. Tweetinde, 2022 yılının yatırımcılar için zor olacağını vurguladı.

En önemli blok zinciri olan Bitcoin’in tüm DeFi pazarının değerini belirlediği göz önüne alındığında, en önemli blok zinciri olan Bitcoin’in değeri düşerse, tüm pazarın takip edeceğini varsaymak mantıklıdır. Ethereum blok zinciri buna bir örnektir.

Bu makaledeki materyalin yatırım tavsiyesi olarak kullanılması amaçlanmamıştır. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin aşırı volatilite nedeniyle riskli olduğunun farkında olmalı ve işlemlerini kendi araştırmalarına dayanarak yapmalıdır.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.