HaberlerNFT Haberleri

NFT İşlemlerinde Yükseliş Uzun Vadede Devam Edecek!

Juniper Research raporuna göre, 40 milyon daha fazla küresel NFT işlemi olacak.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

NFT İşlemlerinde Yükseliş Uzun Vadede devam edecek. Juniper Research raporuna göre, 40 milyon daha fazla küresel NFT işlemi olacak.

Geçen yıl, NFT pazarı Metaverse’in benimsenmesinin bir sonucu olarak genişledi. Bununla birlikte, NFT piyasası da 2022’nin başından bu yana kripto para piyasasındaki düşüşün bir sonucu olarak daraldı. Önümüzdeki yıllarda, çöküşün ardından ılımlı bir artış yaşayan pazarın hacminin iki katına çıkması bekleniyor.

Nft İşlemlerinde Yükseliş Uzun Vadede Devam Edecek!

NFT İşlemleri Uzun Vadede Artış Gösterecek

Juniper Research tarafından oluşturulan bir raporda, 2022’de 24 milyon olan işlem sayısı 2027’ye kadar 40 milyon olacağı iddia ediliyor.

Rapor, metaverse‘e bağlı NFT’lerin önümüzdeki beş yıl içinde NFT segmentleri arasında en hızlı büyümeyi yaşayacağını ve metaverse’e yönelik artan talebin altını çizeceğini iddia ediyor. 2022’de 600 bin olan işlem sayısı 2027’ye kadar 9,8 milyon olacağı tahmin ediliyor.

Tüm bunlara ek olarak rapor, NFT pazarında faaliyet gösteren dolandırıcı satıcıların ve dolandırıcılık ve kara para aklama gibi yasa dışı faaliyetlerde bulunan NFT’lerin sektöre ve markalarına zarar verebileceğini iddia ediyor.
Sonuç olarak, büyüme projeksiyonu değişebilir. Büyüme görünümü de çevre sorunları konusunda oldukça endişeli duruyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.