Analiz

Axie Infinity (AXS) ve Decentraland (MANA) Fiyat Analizi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Evergrande iflas haberiyle düşüşe geçen kripto para piyasasının aksine birçok Metaverse odaklı projelerin, kaydettiği yükselişler bugün de devam etti.

Metaverse odaklı projelere olan talebin artmasıyla ön plana çıkan Axie Infinity (AXS) ve  Decentraland (MANA) gibi projeleri son zamanlarda önemli fiyat artışları kaydetti.

Axie Infinity (AXS)

Ethereum tabanlı çevrimiçi video oyunu olan Axie Infinity, NFT’lerin ve play-to-earn modelli oyunların yaygınlaşması ile birlikte ciddi bir yükseliş ivmesi kazandı. 2021 yılı başlarında 0,50 dolar fiyat seviyelerinden işlem gören AXS, 1 yıl içerisinde yüksek oranlarda değer artışları kaydederek 164 dolar fiyat seviyelerine kadar yükseldi. AXS, kaydettiği zirve seviyelerinden ardından, lider kripto para birimi Bitcoin’in değer kayıpları kaydetmeye başlaması ve piyasanın genel bir düşüş eğilimi göstermesiyle beraber, bir miktar geri çekildi.

Axsanaliz
Axsanaliz

Hafta içerisinde kısa süreliğine 135 dolar fiyat seviyelerine düşen AXS, bir miktar toparlanarak tekrardan 145 dolar fiyat seviyelerinden işlem görmeye başladı ve 140 dolar bölgesindeki destek seviyesinin üzerinde kalmayı başardı.

Decentraland (MANA)

Ethereum blok zincirinde geliştirilen sanal gerçeklik platformu Decentraland, son 1 ay içerisinde çok ciddi değer artışları kaydetti. Ekim ayında 0,70 dolar civarlarından işlem gören MANA, kazandığı yükseliş ivmesi ile beraber 3 dolar fiyat seviyelerini aşmayı başardı.

Manaanaliz
Manaanaliz

MANA, Evergrande iflas haberinin yayılması ile birlikte düşüşe geçen çoğu kripto varlığın aksine haftalık zaman diliminde, kaydettiği yükselişleri koruyarak yukarı yönlü fiyat hareketlerine devam etti. Geçen hafta 2,97 dolar fiyat seviyelerinden işlem gören MANA, hafta içinde kaydettiği yükselişlerle 3,30 dolar fiyat seviyelerinden işlem görmeye başladı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.