Haberler

Binance TR yıldönümü kampanyasını duyurdu: Bitcoin ve altcoinleriniz 2’ye katlansın!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

İşlem hacmi bakımından dünyanın en büyük kripto para borsası konumunda bulunan Binance’ın Türkiye kolu Binance TR, dikkat çeken bir duyuru yaptı. Binance TR, kuruluşunun 2. yılına özel olarak yeni bir kampanya düzenledi ve duyurusu ile dikkat çekti. Geçtiğimiz dönemlerde de bazı kampanyalar ile kullanıcılarına çeşitli hediyeler dağıtan Binance TR, son hamlesiyle yeniden Türk kripto para yatırımcılarının gündeminde yer edindi. Borsadan yapılan açıklamaya göre “bazı şanslı kullanıcıların” Bitcoin ve altcoin cüzdanları 2’ye katlanacak!

BINANCE TR’DEN KAMPANYA DUYURUSU

Binance Trden Kampanya Duyurusu

Binance TR tarafından yapılan duyuruda “Değerli Binance TR kullanıcılar; Binance TR, 2. yıldönümü şerefine topluluğumuz için eşsiz bir etkinlik sunuyor. Etkinlik dönemi boyunca 3 gün alım-satım yapan şanslı kullanıcılar, cüzdanlarını ikiye katlama şansı elde edecek! Etkinlik dönemi: 19 Ekim 2022 00.00 – 2 Kasım 2022 23.59” ifadelerine yer verdi. Borsa açıklamanın devamında söz konusu etkinliğin şartlarını da açıkladı.

KAMPANYA KATILIM ŞARTLARI

Binance TR tarafından düzenlenen kampanyanın katılım şartları şöyle:

  • Etkinlik dönemi boyunca en az 3 farklı günde TRY işlem çiftlerinde en az 100 TRY değerinde kripto para alım veya satım işlemi gerçekleştirin.
  • Etkinlik dönemi boyunca Binance TR hesabınızda biriktirebildiğiniz kadar kripto para biriktirin. HODL önemli!
  • Formu doldurun.
  • Binance TR cüzdanınız ikiye katlansın!

ÖDÜLLER NE ZAMAN DAĞITILACAK?

Bugüne kadar düzenlenen kripto kampanyaları arasında en çok dikkat çekenlerden biri olan bu kampanyanın sonucunda kazananların Binance TR’nin Telegram kanalından duyurulacağı, ödüllerin etkinlikten sonraki 15 iş gününde dağıtılacağı ve maksimum ödül havuzunun da 500 bin TRY olduğu bildirildi.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği bilgilendirme amaçlıdır, bahsi geçen kampanyaya teşvik veya yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.