EkonomiHaberler

A Haber’in “Neredeler?” Sorusuna, Özgür Demirtaş’tan “Buradayım” Cevabı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Finans profesörü Özgür Demirtaş, dolar/TL’nin 10 seviyesini görmesinin ardından A Haber’in uzun zamandır gündem olan paylaşımına yanıt verdi.

Demirtaş’ın A Haber’in “‘Dolar 10 lira olacak!’ diyen sözde ekonomistler neredeler?” paylaşımına “Buradayım.” cevabını vermesi gündem oldu.

Ünlü ekonomist,  A Haber‘e veridği cevabının ardından bir Flood paylaşarak Sabah Gazatesi yazarları Dilek Güngör, Engin Ardıç ve Hilal Kaplan’dan Twitter’da ısrarla kendisi hakkında olumsuz paylaşım yapan bazı isimlere kadar değinmeden edemedi.

Demirtaş, Flood’unun sonunda şunları söyledi:

“Son olarak Bugün sonuç ortada: Yanlış politika yüzünden Dolar 10 TL… Siz ne yaparsanız yapın GERÇEKLER bir gün ortaya çıkıyor. Türkiye sizden çok daha büyük…”

Demirtaş’ın paylaştığı Flood’un devamına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Dolar’dan Tarihi Rekor

Yüksek enflasyon sonrası artan küresel dolar talebi ile birlikte yurtiçinde Merkez Bankası’nın gevşek para politikası, Türk Lirasının erimesinde başrol oynuyor.

Türk Lirası, ABD doları karşısında erimeye devam ederken, akşam saatlerinde tarihin en düşük seviyesini görerek 10 TL seviyesini aştı.

Yükselişine devam eden dolar, akşam yurtdışı işlemlerde 10,00405 seviyesini gördü. Euro/TL de 11,46128 seviyesinde. Gram altın ise zirveyi 600 liraya taşıdı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.