AnalizTüm Haberler

Bitcoin’de (BTC) Düşüş Yaşanıyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bugün kripto piyasalarında hareketsiz bir eğilim gözleniyor. Piyasanın lideri Bitcoin (BTC), 31 bin doların üzerinde tutunamadı. BTC, yaklaşık 30.700 dolar seviyesinde hareket ederken, işlem ve likidasyon aktivitelerinde büyük bir yavaşlama yaşandı. Bitcoin, son zamanlarda oldukça sakin günlerinden birini yaşıyor. BTC’nin işlem gördüğü aralık oldukça dar ve düşük hacimli olması dikkat çekiyor. Son 4 saat içinde sadece 655 bin dolarlık pozisyon kapatıldı.

Şu anda BlackRock’un Bitcoin ETF başvurusunun etkisiyle başlayan artış çılgınlığı yerini sakin bir döneme bırakmış durumda. Son 12 saat içinde sadece 910 bin dolarlık satış gerçekleşti ve son 4 saat içinde ise sadece 655 bin dolarlık tasfiye oldu. Binance borsasında vadeli işlem hacmi ise son 24 saatte sadece 250 bin dolar civarında seyretti. SEC’in olumsuz tepkisinin ardından yatırım şirketleri ETF başvurularını yeniledi. Yatırımcılar şimdi SEC’in kararını beklemeye başladı. Kurumsal desteğin etkisiyle başlayan artış trendinin devam edip etmeyeceği merakla bekleniyor. Bitcoin’de dikkat edilmesi gereken seviyeler nelerdir? Şimdi gelin, Bitcoin analizine bir göz atalım ve tüm bu hareketlilikte neler olabileceğine bakalım.

Bitcoin (BTC) Teknik Analizi

Is
Bitcoin’de (Btc) Düşüş Yaşanıyor! 3

Bitcoin (BTC), bugün 30.766 dolar seviyelerinde başladı ve fiyatlarında dalgalanma gözlendi. BTC’nin en düşük seviye olarak 30.593 doları gördüğü görüldü. Ancak, en yüksek seviye olarak 30.878 dolara kadar yükseldi. Saat 13.30 itibarıyla, BTC 30.690 dolardan işlem görüyor.

BTC/USD grafiğine göre, BTC’nin yukarı yönlü hareketi devam ederse, ilk direnç seviyesi olarak 31.000 dolar bekleniyor. Eğer bu seviyenin üzerinde tutunmayı başarırsa, 31.400 dolar seviyesine doğru bir yolculuğa başlayabilir. Yukarı yönlü hareketin devam etmesi durumunda ise, 32.500 dolar seviyeleri izlenebilir.

Bitcoin Açgözlülük ve Korku Endeksi, 61 puanla açgözlülük bölgesinde bulunuyor. BTC’nin aşağı yönlü hareketini sürdürmesi durumunda, ilk destek seviyesi olarak 30.420 dolar seviyesi ön plana çıkıyor. Daha fazla düşüş yaşanması halinde, 30.200 dolar civarındaki hareketler takip edilebilir. Aşağı yönlü hareketin devam etmesi durumunda ise, 29.800 dolar seviyelerine kadar gerileme görülebilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.