Analiz

Optimism’de (OP) Kilit Açılımı Öncesi Düşüş!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Token Unlocks’un verilerine göre, dolaşımdaki arzın yaklaşık yüzde 3’ünü oluşturan 24,16 milyon OP tokeninin kilidinin 30 Eylül’de açılması planlanıyor. Mevcut fiyatlarla, kilit açma işleminde 30 milyon dolardan biraz daha fazla değerde OP’nin piyasaya sürüleceği, 15,49 milyon doların çekirdek katılımcılara ve 14,26 milyon doların ise yatırımcılara ayrılacağı öngörülüyor.

Optimism (Op) Kilit Açılımı Öncesinde Yüzde 10 Düştü!

Kripto endüstrisinin başlıca unsurları arasında yer alan kilit açılımı, OP’nin fiyatını aşağı çekmeye devam ediyor.

Son zamanlarda Optimism (OP) tokeninde yaşanan düşüş hareketleri, yatırımcılar arasında panik yaratmış durumda. Ancak, bu düşüşün nedeni kilit açılımı öncesi piyasaya sürülmesi planlanan OP tokenlerinin yatırımcılara dağıtılmasıdır.

Token kilit açma etkinlikleri, birçok ana kripto para birimi projesinin temel bir parçasını oluşturur. Birçok ekip, token’ları yavaş yavaş piyasaya sürmeyi tercih eder. Ancak, yeni bir token arzı satışa sunuldukça, fiyatlar üzerinde baskı oluşturması muhtemel olan kilit açma etkinlikleri, yatırımcılar tarafından dikkatle takip edilir.

CoinGecko’nun fiyat verilerine göre OP’nin fiyatı, son 5 saatte yüzde 3’lük kısa bir yükseliş yaşadıktan sonra şu anda 1,26 dolarda yatay işlem görüyor. Bu durum, yatırımcıların tekrar fiyatın yükselişe geçmesini beklediğini göstermektedir.

Kilit Açılımı Satış Yönlü İşlemleri Tetikledi

Optimism, kilit açılımı öncesinde planlanan bir satışın bir parçası olarak 160 milyon dolar değerindeki OP tokenlerini özel satıcılara satacağını duyurdu. Bu haber, yatırımcılar arasında heyecan yaratmış ve fiyatta bir yükselişe neden olmuştur.

Ayrıca, Optimism ağının merkezi olmayan özerk organizasyonu (DAO) Optimism Collective ile ilgili delegasyon faaliyetlerinde yer alan 31.000’den fazla adrese 19,4 milyon OP’nin tahsis edildiği üçüncü airdrop’unu da duyurdu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.