NFT HaberleriAltcoin HaberleriHaberler

Az Bilinen 2 GameFi Token

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Az bilinen 2 GameFi token. Binlerce değersiz coin arasından gerçek mücevherleri seçebilir misin? Bazı insanlar başarılı olduğunu iddia etti. İşte potansiyeli olan 2 proje!

Bitboy Crypto, sonraki şifreleme kanallarından biri ve iki önemli proje açıklandı. Daha yeni başlayan ve yukarı potansiyele sahip olan bu altcoinlerin hepsinin ortak bir özelliği var.

Evet hepsi NFT’ye odaklanıyor ama fiyatı oldukça ucuz tabii ki bu tür projelerde ekstra dikkatli olmanız ve daha kapsamlı araştırma yapmanız gerekiyor.

My Master War (MAT)

Az Bilinen 2 Gamefi Token
Az Bilinen 2 Gamefi Token

My Master War, blok zincirine dayalı olarak geliştirilmiştir ve ücretsiz bir oyun kazanma ve kar paylaşım modeline sahiptir. NFT odaklı oyunlarda genellikle bir başlangıç ​​yatırımı yapmanız gerekir. Örneğin oyun, bir karakter veya silah için küçük bir para yatırmanızı gerektirir. Benim asıl savaşım bunlardan farklıdır ve sizden herhangi bir yatırım gerektirmez.

Ayrıca oyun sistemi birden fazla platformu ve birden fazla cihazı destekler. Proje aynı zamanda 3D uyarlamasına da devam ediyor. Yani yakın gelecekte bu oyunu VR gözlüğünüz ile sorunsuz bir şekilde oynayabilirsiniz. İki haftada 30.000 aktif kullanıcıya ulaşan Battle of My Masters (MAT), Bitboy Crypto’ya göre hala emekleme aşamasında olsa da büyük bir potansiyele sahip.

Gün içinde 2,48 ABD Doları ile 3 ABD Doları arasındaki fiyat size yüksek gelebilir. Ancak, maksimum 100 milyon arz nedeniyle, My Master War’ın (MAT) piyasa değeri sadece 14,5 milyon ABD dolarıdır.

Bu tür projelerin ek riskler içerdiği unutulmamalıdır. Birçok şifreli kanal bu fırsatları duyurmuş olsa da şirketlerden reklam ücreti de alabilirler. Ancak bunun reklam içeriği mi yoksa paylaşılan içerik mi olduğunu bilmiyoruz çünkü gerçekten dikkatlerini çekti.

Empire Token (EMPIRE)

Yazma sırasında, Empire Token (EMPIRE) 0,07 $ fiyatla alıcı bulmaya devam ediyor. Projenin toplam piyasa değeri 61,5 milyon ABD Doları olup 2800’üncü sırada yer almaktadır. Maksimum arzı 1 milyar ile sınırlıdır.

Empire, yenilikçi gerçek dünya değer yaratma kullanım örneklerini kripto dünyası ile birleştiren ilk projedir veya Bitboy Crypto analistlerine inanıyor. “İmparatorluk, NFT alanında duyulmamış bir gelir akışı yaratıyor. Her şeyden önce, NFT’leri yayıncılara lisanslayabiliyor. Bu, NFT sahiplerinin kar elde etmelerini sağlıyor.”

Empire Token kısa süre önce Binance Smart Chain’de Empire NFT pazarını başlattı. Bu yılın Kasım ayında Empire, pazarı Ethereum ve Solana zincirlerine genişletmeyi planlıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.