Ethereum Haberleri

Dev Ethereum balinası uyandı, transfer sonrası ETH fiyatı uçuşa geçti!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasında hafta ortasında yatırımcıların yüzünü güldüren hareketlilikler yaşanırken, 6 yıldan uzun süredir uyuyan dev bir Ethereum (ETH) balinası harekete geçti ve 22,2 milyon dolarlık ETH’yi boş bir cüzdana transfer etti. Balinanın gerçekleştirdiği bu işlemden çok kısa bir süre sonra Ethereum fiyatı hızla yükseldi. Öte yandan kripto para piyasasının toplam değeri de aynı süreçte yaklaşık 50 milyar dolar artırarak yüzde 6’lık bir artış gördü. Ethereum ise Merge güncellemesinden bu yana ilk kez günlük bazda yüzde 12’den fazla değer artışı yaşadı.

DEV BALİNA 15 BİN ETH TAŞIDI

Ethereum Balinasi

Lider altcoin Ethereum, 26-26 Ekim tarihleri arasındaki 24 saatlik süreçte elde ettiği değer artışlarıyla fiyatını yeniden 1.500 dolar seviyesinin üzerine çıkarmayı başardı. Ardından bir miktar geri çekilme yaşayarak yeşil bölgede hafif dalgalanma yaşayan Ethereum, piyasa değerini de 181 milyar doların üzerine çıkardı. 25 Ekim tarihinde aktif hale gelen bir balina ise 6 yılın ardından ilk kez hareket ederek 22,2 milyon dolarlık 15 bin adet Ethereum’u boş bir cüzdana taşıdı.

6 HAFTA SONRA BİR İLK

Zincir üstü veri sağlayıcısı Santiment, Ethereum balinasının alım ve transfer işlemlerine ilişkin olarak paylaştığı raporunda, “6 yıldan uzun süredir aktif olmayan balina seviyesi bir Ethereum cüzdanı bugün uyandı ve 22,2 milyon dolar değerindeki ETH’yi boş bir cüzdana taşıdı. ETH’nin fiyatı bu işlemin ardından yüzde 8,1’den fazla yükseldi ve 6 hafta önce gerçekleşen The Merge’den bu yana ilk kez kısa süreliğine 1.500 doların üzerine çıktı” ifadelerine yer verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.