Altcoin HaberleriHaberler

Bu İnfluencer, Kripto Alanında Nasıl Para Kazanılacağını Açıkladı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Her gün büyük kazançlar elde edebilen birçok kripto para yatırımcısı var ama aynı zamanda kazanan için başarısız olan ve parasını kaybeden bazı insanlar da var. Peki bu kazançlı dünyada nasıl kazanan olunur? 1 milyon üzerinde takipçisi bulunan  influencer Brian Jung, 2022’de kripto alanında nasıl para kazanılacağını aboneleriyle paylaştı.

Kripto Paradan Günde 100 Dolar Nasıl Kazanılır?

Kriptodan para kazanmanın tonlarca yolu var ama Brian çoğunlukla yüzde getirisini görmekten bahsediyor. Getiri oranını hesaplarken dönem başından sonuna kadar yüzde değişimini belirliyorsunuz ve piyasadaki hangi altcoin’in en potansiyelli olduğunu görebilirsiniz.

Ayrıca, Coinbase’de öğren-kazan, verim çiftçiliği, strateji ile stake etme, bireysel varlıklara yatırım yapma gibi birçok farklı şekilde katılabilirsiniz. DeFi ürünlerine katılmak, bir airdrop’a dahil olmak, diğer protokollere borç verirken faiz kazanmak da bir tüccar olarak para kazanmanıza yardımcı olacaktır.

En önemli şey portföyünüzü çeşitlendirmektir. Tüm varlığınızı tek bir projeye yatırmayın.

Yatırım İçin Doğru Zamanı Seçin

Yatırım yapmak için en doğru zaman bugün de olabilir. Bir altcoinin verilerine bakın, ilham alın ve zamanı geldiğini düşündüğünüzde bir şans verin.

Herkes en iyi portföyüne sahip olmak için zaman ayırır, özellikle de fazla sermayeniz olmadığında. İyi bir yatırımcı sabırlı olmalı ve şansı beklemelidir.  Çeşitli kaynaklardan faydalanmak aynı zamanda bir yaytırımcının sahip olması gereken bir beceridir. Piyasada neler olup bittiği hakkında hızla bilgilenmelidirler.

Para kazanmanın anahtarı

Para kazanmanın en büyük anahtarı, piyasanın aşırı açgözlü olduğunu görünce satmak ve herkes aşırı korku içindeyken satın almaktır. Bu nedenle bir yatırımcı piyasa, trend ve diğer yatırımcıların duyguları hakkında bilgi sahibi olmalıdır.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.