Bitcoin Haberleri

Başarılı Analist, Bitcoin Fiyatında Kritik Noktaları Açıkladı: Bu Seviyeler Oldukça Önemli

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Katie Stockton, Bitcoin’in 51.000 doları süpürmesinin arkasından mühim derecede yukarı sıçrama potansiyeline haiz bulunduğunu belirtti.

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), 51.000 dolar barajının derhal altında işlem görüyor. BTC, 51.000 doların üstünde belirleyici bir kapanış gerçekleştirebilirse uzmanlara bakılırsa üstün dereceli geliştirme evresine adım atabilir. Fairlead Strategies, Bitcoin’in %35’lik potansiyel artışın eşiğinde bulunduğunu aktardı.

Bitcoin, 50.000 Doların Üzerinde Seyrediyor

Fairlead Strategist’ten teknik analist Katie Stockton, Bitcoin’in 51.000 doları süpürmesinin arkasından mühim derecede yukarı sıçrama potansiyeline haiz bulunduğunu belirtti. Stockton, önder kripto paranın fiyat hareketinde %61.8 fibonacci düzeltme seviyesinden elde edilmiş güçlü direnç noktası olan 51.000 dolara işaret etti. Bitcoin anahtar seviyenin bir tek 280 dolar altında bulunuyor. 51.000 doların üstündeki belirleyici kırılma, BTC fiyatını 68.942 dolara taşıyabilir. Bu fiyat hareketi averaj olarak %35’lik bir artışı temsil ediyor.

Kredi kartıyla bitcoin ve kripto para satın almak için Cex.io’ya bu linkten üye olarak komisyon avantajlarından yararlanabilirsiniz.

Başarılı analist Stockton, geçtiğimiz günlerde şunları kaydetmişti:

Çok yakında beklediğimiz ilk direnç noktası aşıldığında hedeflenen direnç tüm zamanların en yüksek seviyesi olacak.

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) nisan ayının ortasında 64.863 dolar ile tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmıştı. Bitcoin’in hafta başlangıcında 50.000 dolarlık seviyeyi süpürmesinin akabinde Ethereum’da kırılma kaydedildi. Ethereum’da yukarı yönlü momentum oldukça güçlü gözüküyor.

Olası Bir Satış Baskısı Durumu

Öte taraftan Bitcoin 51.000 dolarda reddedilirse Stockton’a bakılırsa %18’lik potansiyel bir düşüş görülebilir. Testin başarısız olması durumunda 40.000 dolarlık fiyat bandında gerileme senaristliği çizilen Bitcoin, bu yazının kaleme alındığı an itibarıyla 50.720 dolardan işlem görüyor.

41.500 dolarlık destek seviyesi Bitcoin‘in 50 günlük hareketli averajının derhal altında konumlanıyor. Stockton, bu seviyenin kontrol edilme olasılığının düşük bulunduğunu aktardı:

Kısa vadeli momentumun zayıflaması, aşırı satım bölgesi durumunda konsolidasyon evresi sahneye çıkacaktır. Bununla birlikte 50 günlük MA’da bir başlangıç desteği testini beklemiyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.