Altcoin HaberleriHaberler

Solana (SOL), Ripple (XRP), Holo (HOT) ve BitTorrent (BTT) Fiyat Tahminleri!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bitcoin (BTC)’in gün içindeki göz kamaştırıcı performansıyla birlikte altcoinler yükselişine devam ediyor. Özellikle bazıları son aşama tehlikeli netice seviyelere geldi. Bitcoin fiyatı Binance borsasında halen 50.000 doların üstünde tutunmaya devam ediyor. Solana (SOL), Ripple (XRP), Holo (HOT) ve BitTorrent (BTT) için güncel fiyat tahminlerine göz atalım.

Solana (SOL)

Uzun süredir ayılar belli seviyeleri dirence çevirmeye çalışıyor. Son olarak 130 dolarda ısrar ettiler sadece NFT ile patlayan talep bunu da yıktı geçti. Solana (SOL) bugün %12 yükselişle 145 doların da üzerine çıktı.

Solana (Sol)
Solana (Sol)

Psikoloji sınır olan 100 dolardan fiyat uzaklaşmaya devam ediyor. Üstelik bugün testi meydana getirilen 150 dolar olanaksız değil şeklinde görünüyor. RSI 88’in üzerine çıktı bu uzun süredir devam eden aşırı öğrenci işaret ediyor. Talebin gevşemesi ve 150 dolar testlerinin başarısız olması halinde 115 dolara kadar süratli bir geri çekilme yaşanabilir.

İlk durak olan 150 doların aşılması fiyatı hızla 166 dolar çıkarır oluşan FOMO daha yukarılara iğne atılmasına da sebep olabilir. Ancak şişen RSI’ı dikkate alarak kısa sürede bir düzeltmenin gelebileceğini de gözden çıkarmayın. Fiyatın 22 dolardan bu yana başlatmış olduğu ralli %680’e ulaştı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Altcoin Yatırım Tavsiyeleri

Ripple (XRP)

Dün itibariyle düşüş çizgisinin üzerine çıkmayı başaran Ripple (XRP) fiyatı tekrardan umut vaat ediyor. SEC davasıyla birlikte uzun süredir baskılanan fiyat devam eden duruşmalara karşın ufakta olsa bir ralli yapabilir. Satıcılar fiyatı tekrardan düşüş trendinin altına çekmek istiyor sadece hacim buna izin vermiyor.

Ripple (Xrp)
Ripple (Xrp)

XRP’nin kısa vadede 1,35 direncini kontrol etmesi beklenebilir. Ayıların güç kazanması yada testlerin başarısız olması fiyatın 1,35 ile 1,05 içinde konsolide olmasına sebep olacaktır. Elbette burada Bitcoin (BTC)’in hareketleri de belirleyici olacak.

RSI etkisiz bölgenin üzerine çıkmayı başladı. Mevcut talep aşırı alım bölgesine doğru aşama kaydediyor. Fiyatın 1,35 seviyesini güçlü şekilde kırması 1,66’ya kadar küçük bir ralli başlatabilir. Yeniden düşüşün başladığını söyleyebilmek için 1,05 dolarda kalıcı bir XRP fiyatı görmemiz gerekir.

Holo (HOT)

Grafikte bir süredir boğalar güç kazanıyor. RSI etkisiz seviyenin üstünde ve mevcut fiyattan dolayı hareketli  yükselişin devam edebileceğini söylüyor. Fiyat kısa süre önce 0,0135 seviyesinden ret yedi sadece 0,0123’ten dönen Holo (HOT) tekrardan bu rakamı kontrol edebilir.

Holo (Hot)
Holo (Hot)

HOT için 0,013 dolar kalıcı şekilde kırılmadan yükselişten söz etmek pek mümkün görünmüyor. Eğer yükseliş devam ederse 0,0165 ve 0,020 hedeflerinde kademeli kar satışları olacaktır. Aşağı yönlü olarak 0,01 güçlü destek ve yerini koruyor, düşüşün başlaması halinde bu rakamın sıkı takip edilmesi mühim ve buradan aşağı salması güçlü bir düşen trende işaret eder.

BitTorrent (BTT)

Güncel olarak 0.004895 dolardan alıcı kabul eden BitTorrent (BTT) bugün %4’e yakın yükseliş gösterdi. Biraz da Bitcoin (BTC) hareketine bağlı olarak BitTorrent (BTT) alıcılarının arttığını görüyoruz. RSI etkisiz seviyenin çok az üzerine çıktı ve mevcut fiyata göre  hareketli  yükseliş sinyali gönderiyor.

Bittorrent (Btt)
Bittorrent (Btt)

Bugün yakılan güçlü alış mumu fiyatın Nisan seviyelerine dönme ihtimalini artırdı. 0.0062 seviyesine kadar ani yükselişler görebiliriz. Bu direnç aşılırsa kademeli olarak 0,0092 ve 0,0111 dolar görülebilir. Ancak fiyatın Temmuz sonuna nazaran %200’den fazla arttığını unutmamak gerekiyor. Bitcoin fiyatı geri çekilirse tekrardan 0,0018’li sayıları görebiliriz. Destek olarak 0,004030 tehlikeli netice görünüyor, burayı yakından seyretmek yararlı olabilir.

Bu yazıda yer edinen bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının bilincinde olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.