Ethereum Haberleri

Ünlü Analist Güncel Ethereum Tahminiyle Takipçilerini Şaşırttı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Popüler bir kripto para stratejisti olan Altcoin Sherpa, sosyal medya hesabından yeni paylaşımlar yaptı. Geniş bir kripto para yatırımcı kitlesine sahip olan ünlü analist, bu sefer en büyük ikinci kripto para birimi Ethereum (ETH) grafiğini yorumladı. Kripto sektöründeki Genesis gibi şirketlerin iflas edeceği endişesi piyasa üzerinde baskı kurmaya devam ederken Ethereum fiyatındaki volatilite arttı. Deneyimli analist, önde gelen firmanın iflas başvurusunda bulunma riski ile bağlantılı olarak ETH fiyatındaki beklentisini açıkladı.

Ethereum’da Yüzde 54 Düşüş Olabilir

Bitcoin Ve Ethereumda Son Durum 1

Lider altcoin Ethereum grafiğini yorumlayan Altcoin Sherpa, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda ETH yatırımcılarını korkutan bir senaryodan bahsetti. Tecrübeli analist, Genesis firmasının iflas etmesi halinde Ethereum’un mevcut fiyat seviyesinden yüzde 54’lük bir düşüş yaşayabileceğini düşünüyor. Altcoin Sherpa ayrıca ETH’de hala 900 dolar seviyesinin üzerinde desteğin çalıştığını hatırlatıyor.

ETH’de 500 Dolar Beklentisi

Geniş bir yatırımcı kitlesi bulunan Ethereum fiyatındaki belirsizlik sürüyor. ETH grafiğini yorumlayan Altcoin Sherpa takipçilerine Ethereum fiyatında 500 dolarlı seviyeleri beklediğini söyledi: “Ethereum’da bazı geniş zaman çizelgeleri. Bence GBTC (Grayscale Bitcoin Trust) gibi büyük bir oyuncu satılırsa, 500-700 dolarlık Ethereum gibi bir şey göreceğiz. Sadece psikolojik (sayı) temelinde işler kötüye giderse, 500 doların teklif vermek için uygun bir yer olduğunu düşünüyorum; ama ondan önce gidilecek çok yol var.” Coinnewstr sitesi yatırım tavsiyesi vermez.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.