Altcoin Haberleri

Başarılı Tahminciden DOGE ve BNB İçin Kritik Uyarı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Altcoin yatırımcıları tarafından yaygın olarak takip edilen analist Altcoin Sherpa, yeni tahminleri ile dikkat çekti. Usta analist, popüler meme kripto para birimi Dogecoin (DOGE) grafiğini yorumladı. Analiste göre DOGE mevcut yükselişini muhtemelen sürdüremeyecek. Özellikle bugün gün içinde DOGE fiyatında yüzde 10’un üzerinde yükseliş olması yatırımcıları sevindirdi. Deneyimli altcoin analisti bu durumun sürdürülebilir olmadığını ve tamamen spekülasyondan ibaret gerçekleştiğine vurgu yaptı.

Altcoin Sherpa’dan DOGE Analizi

Twitter Dogecoin

Elon Musk’ın kripto para piyasasını yeniden etkilemeye başladığına değinen altcoin analisti şunları söyledi: “DOGE, muhtemelen bazı Elon haberleri nedeniyle hareket ediyor. Piyasa koşulları göz önüne alındığında bunun sürdürülebilir bir yükseliş olacağını düşünmeyin. Muhtemelen 0,09 dolar civarında düşebilir.” Popüler kripto para birimi DOGE, Elon Musk’ın akıllı telefon piyasaya süreceği iddialarının ardından yatırımcılardan büyük talep görmüş ve hızla yükselmişti.

BNB’de Uzun Vadeli Yatırım Stratejisi

Topluluğun yakından takip ettiği Altcoin Sherpa, Binance Coin (BNB) grafiğini yorumladı: “330 dolar ve sonra geri çekilme mi? Mevcut alan 200 günlük EMA’da, bu yüzden dikkatli olun. Yine de bu, muhtemelen satın alıp bir süre tutabileceğiniz en güçlü coinlerden biridir (2023’te gerçekten takip etmeniz gereken bir coin’dir). BNB’yi uzun vadeli olarak portföyümde tutuyorum.” Coinnewstr web sitesi yatırım tavsiyesi vermez.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.