Ethereum Haberleri

Ünlü Analist ETH, ADA ve VET Grafiğini Yorumladı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para topluluğunun yakından takip ettiği analistlerden Filip L, yeni paylaşımıyla dikkat çekti. Usta analist Ethereum (ETH), Cardano (ADA) ve Vechain (VET) grafiğindeki önemli seviyelere dikkat çekti. Altcoin yatırımcılarının yakından takip ettiği analistin paylaşımları toplulukta büyük ilgi gördü. Kripto analisti Filip L, lider altcoin fiyatının günlük zaman diliminde Bitcoin’e karşı yüzde 0.49 oranında zayıfladığını vurguladı. Tecrübeli analiste göre, ETH için işlem hacminin yüzde 18 civarına düşmesi yatırımcılara bir uyarı veriyor.

Ethereum Fiyatında Düşüş Sinyaller

Ethereum Yükseli̇şleri̇ni̇ Sürdürüyor

Kripto para analisti, son paylaşımında Ethereum fiyatındaki düşüş riskine dikkat çekti: “4 saatlik grafiğinde düşüş momentumuna işaret eden alçalan bir üçgen paterni var. Sonuç olarak, Ethereum’un önümüzdeki 2-3 gün içinde düşmeye devam etmesi olası.” Analist Cardano için de şimdiye kadar yükselmesi gereken brifingi kaçırdığını söyledi. Cardano (ADA) grafiğini yorumlayan analist Kara Cuma ve Şükran Günü ile birlikte ralli yaşanabileceğini hatırlattı. Ancak kripto sektöründeki mevcut sorunlar sebebiyle ADA’nın aşağı yönlü fiyat hareketine devam edeceğini kaydetti.

VET Coin’in Başı Derde Girebilir

Usta kripto para analisti Vechain grafiğinde boğaların kasım ayı için ortalamanın üzerine çıktığını vurguladı. Daha yüksek sıçrama yaşanan hecen haftanın ardından VET’in kritik seviyeye geldiğini söyledi: “Cuma günü için günlük mum düz bir tepe ile açılış yaptı. Bu yüzden, muhtemelen VET’in başı burada biraz dertte. Bu da ayıların hızla fiyat hareketini tekrar zemine döndürmek için acele ettiğine işaret ediyor.” Coinnewstr sitesi yatırım tavsiyesi vermez.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.