Haberler

Bermuda Ekonomi Bakanı Jason Hayward’den Kripto Açıklaması!

Bermuda Ekonomi ve Çalışma Bakanı Jason Hayward, ülkenin bir kripto merkezi olabileceğine inanıyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bermuda Ekonomi Bakanı Jason Hayward’den kripto açıklaması. Bermuda Ekonomi ve Çalışma Bakanı Jason Hayward, ülkenin bir kripto merkezi olabileceğine inanıyor.

Bermuda’nın kripto endüstrisi için dünya çapında bir merkez olma potansiyeline sahip olduğuna dikkat çeken Hayward, LUNA‘nın çöküşü gibi olayların yatırımcılar üzerinde en az etkiye sahip olması için kapsamlı bir düzenleyici çerçeve için mücadele etmesi gerektiğini öne sürdü.

Bakan, kripto piyasasının geniş çaplı düşüşünü olumsuz bir olay olarak görmediğini belirtti. Ona göre bu, adanın bir dijital varlık merkezi olma hedefine ulaşmasına yardımcı olabilir.

Kripto para değerlerindeki son devalüasyonun farkındayız ve bunun adanın bir kripto merkezi olma potansiyelini tehdit etmediğine eminiz. Sektörde yaşanan gerileme, hedefimizi ilerletecek ve uzun vadeli büyümemizde ve sektörüdeki rolümüzü olumlu yönde etkileyecektir

Hayward’a göre, Bermuda yetkilileri 2018’de kripto endüstrisini benimsedi ve aynı yılın kötü piyasası boyunca bile bu varlıkları destekledi.

Finans ve Uluslararası İşbirliği Başkanı David Schwartz’a göre Bermuda, kripto firmaları için uygun altyapı ve mevzuat geliştirmede dünya liderlerin arasında yer alıyor.

Bermuda’da faaliyet gösteren tüm kripto firmaları, 2018’de kabul edilen yasaya göre Bermuda Para Otoritesinden bir lisans almaları gerekiyor.

Circle, BlocFi ve Bittrex, Bermuda Monetary Authority tarafından lisanslanan 14 kripto işletmesi arasında yer alıyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.