HaberlerAltcoin HaberleriKripto Para Birimleri

Tron, Stablecoin’i İçin Sermaye Arttırma Planını Duyurdu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Tron, stablecoin’i için sermaye arttırma planını duyurdu. Tron, stablecoin’ini destekleyen sermaye miktarını büyük ölçüde artırma önerisini açıkladı.

Justin Sun’a göre, 5 Mayıs’ta Tron blok zincirinde çıkış yapan USDD stablecoin’i, ABD dolarına sabitlenmiş algoritmik bir stablecoin olarak tasarlandı. USDD, Terra’nın çökmekte olan stablecoin’i UST ile aynı yapıya sahip görünüyor.

Bir Tron temsilcisine göre mevcut rezerv 14.040 BTC (yaklaşık 418 milyon dolar), 140 milyon USDT ve 1.9 milyar TRX içeriyor.

Konuyla ilgili Justin Sun şu açıklamaları yaptı:

USDD’yi hibrit bir modele yükseltmek istiyoruz. Bir tarafta algoritmik bir stablecoin’imiz diğer tarafta da TRON DAO rezervi var

USDD’nin algoritmik yöntemi, arbitrajcıları varlığın fiyatını TRX, Tron token ve USDD arasında işlem yaparak dolara sabit tutmaya teşvik etmek için tasarlanmıştı. Tron, Terra gibi, yüksek piyasa oynaklığı zamanlarında USDD’yi korumak için Bitcoin ve altcoin rezervlerinde milyarlarca dolar inşa edeceğini belirtti. Ancak, daha önce belirtildiği gibi, bu strateji Terra’nın UST’sine yardımcı olmadı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.