Haberler

Beşiktaş Token Paribu’da Listeleniyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Beşiktaş Fan Token, futbol takımlarının taraftarlarına sunduğu bir dijital varlıktır. Bu tokenlar, taraftarlara takımlarını destekleme ve kulüple etkileşim kurma imkanı sunar. Beşiktaş Fan Token da Beşiktaş taraftarlarına özel olarak geliştirilmiş bir dijital varlık olarak dikkat çekmektedir.

Son olarak, Beşiktaş Fan Token, Türkiye’nin önde gelen kripto para borsalarından biri olan Paribu’da listelenme kararı aldı. Beşiktaş Yönetimi, Paribu’ya Fan Token çıkarılması için yetki verdi. Bu girişim, Beşiktaş taraftarlarına dijital dünyanın olanaklarıyla kulüplerine destek olabilme fırsatı sunuyor.

Beşiktaş Fan Token’ın ön satışı 26 Eylül tarihinde başlayacak. Paribu üzerinden gerçekleştirilecek olan bu ön satışta, kullanıcılar taleplerini iletebilecek ve Beşiktaş Fan Token sahibi olabilecekler. Ön satış dönemi, Beşiktaş taraftarlarına tokenları elde etme fırsatı sunuyor ve bu aşamada token fiyatları daha avantajlı olabilir.

Beşiktaş Fan Token, taraftarların kulüplerine olan bağlılığını ve desteklerini dijital bir boyuta taşıyor. Bu tokenlar sayesinde taraftarlar, Beşiktaş’ın dijital dünyadaki projelerine katkıda bulunabilir ve kulüp ile daha yakın bir ilişki kurabilirler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.