HaberlerAltcoin Haberleri

Tesla, “Shiba Inu (SHIB) İle Ödeme” İddiası Doğru Mu?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Medyaya yansıya son iddialara göre elektirikli otomobil devi Tesla’nın resmi web sitesi kaynak kodunun, ödeme sırasında Shiba Inu’yu (SHIB) gösteriyor. Sosyal medyada dolaşan bu iddialar üzerine, Tesla’nın ödemelerde SHIB token kabul edeceği konuşulmaya başlandı.

Tesla, SHIB Token Kabul Edecek Mi?

Shiba Inu resmi Twitter hesabı da bu iddiaları doğrulasa da ortaya atılan iddianın gerçek olmadığı düşünülüyor. Tesla’nın web sitesi ödeme yöntemlerinde Bitcoin, Apple Pay ve diğer  ödeme yönteminin yanında “Shiba Inu” da görünüyor.

Ancak yapılan açıklamalara göre, Elon Musk’ın ShibArmy topluluğunu trollüyor olabileceği, içeriden birinin Musk’ı ve ShibArym’i trollüyor olabileceği ya da bu iddiaların gerçekten doğru olabileceği ifade ediliyor.

Her ne kadar bu iddanın doğruluk payı olsa da bu aşamada yatırımcıların kesinlikle ciddi araştırmalar yapması ve bunun sonucunda haberleri değerlendirmesi gerekiyor. Ayrıca Tesla tarafınca da henüz bir açıklama gelmediğini söyleyebiliriz.

Tesla ve Kripto Para Ödemeleri

Bu iddanın muhtemelen troll haber değeri taşıdığını söyleyebiliriz. Çünkü otomobil devi Tesla, henüz Bitcoin ödemelerini yeniden kabul etmiş değil. Her ne kadar Tesla CEO’su Elon Musk sıklıkla  meme coin’lerin fiyatları arttırmak için ilginç açıklamalarda bulunsa da şu an için Shiba Inu’nun kabul edilme ihtimali pek yakın görünmüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.