Haberler

3AC’den Borç Ödeme Hamlesi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

İflas eden kripto para hedge fonu Three Arrows Capital’e (3AC) atanan tasfiye yetkilileri, şirketin dev yükümlülüklerinin bir kısmını önümüzdeki sene ödemeye hazırlanıyor.

Kripto medyasına yansıyan iddialara göre tasfiye şirketi Teneo’nun raporunda sorumlu yetkililer Russell Crumpler ve Christopher Farmer, 3AC’nin varlıklarına dair bazı açıklamalar yaptı. Batık şirketin tahmini değerini 1,18 milyar dolar olarak tespit eden yetkililer, yükümlülüklerin yüzde 45,74’ünü önümüzdeki sene ödeyebilmek için planlama yaptıklarını belirtti.

Teneo, başta Digital Currency Group, BlockFi ve Genesis davalarından 292 milyon dolar kaynak elde ettiğini belirtti ve 3AC’ye karşı toplam 154 talebin bulunduğunu açıkladı. Bu taleplerin toplam değeri ise 3,4 milyar dolar olarak belirlendi.

Varlıkların Yapısı ve Duru hree Arrows Capital’i tasfiye eden Teneo, batık şirketin varlıklarının yapısına da değindi. Rapora göre, 3AC varlıklarının sadece yüzde 6’sı likit olup, geri kalan yüzde 82’si likit olmayan tokenlerden oluşuyor.

3Ac'Den Borç Ödeme Hamlesi!

Teneo, likit olmayan kripto paraların 13 farklı altcoin’den oluştuğunu ve bu varlıkların piyasa değerinin 563 milyar dolar olduğunu açıkladı.

Son gelişmelere göre, Virgin Adaları mahkemesi 3AC kurucuları Su Zhu, Kyle Davies ve eşinin 1,1 milyar dolarlık mal varlığına el koyma kararı aldı. Bu karar, şirketin borçlarına karşı alınan bir önlem olarak değerlendiriliyor.

Sonuç olarak, Three Arrows Capital’in tasfiye sürecinde olduğu ve tasfiye yetkililerinin varlıkların değerlendirmesini yaparak yükümlülüklerin bir kısmını geri ödemeye hazırlandığı görülüyor. Bu süreçte, likit olmayan tokenlerin büyük bir kısmının varlıkları oluşturduğu ve mahkemenin kurucuların mal varlığına el koyduğu biliniyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.